Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Dollarsincome - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Dollarsincome (/Temat-Dollarsincome-57508)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Dollarsincome - slonce - 21-08-2012 08:00

zlecona kasa

No i dziś zleciłam kase, patrzcie co pisze :/ zamiast 15$ otrzymam 2$, poza tym idzie dostrzec ile dni sie opóźniają na inne konta i ilu użytkowników czeka na wypłaty. Mimo to nie rezygnuję Wink

RE: Dollarsincome - slonce - 22-08-2012 07:06

A oto moja kasiorka Big Grin otrzymana kasa z dollarsincome

RE: Dollarsincome - sebkas666 - 22-08-2012 07:26

w ile nazbierałeś?

RE: Dollarsincome - slonce - 22-08-2012 08:42

Tu się bardzo szybko zbiera , Wink bo kliki mają dużą wartość, jednak kase można wypłacać raz na 20 dni :/ na konto PayPal na inne konta być może częściej... Wszystko też zależy od rangi. Minimum miałam dawno uzbierane już ale niestety limit na wypłacenie kasy zobowiązuje... :/ a na stronie jestem od 31 lipca Smile

RE: Dollarsincome - tomazzi - 22-08-2012 08:44

opłaca się nie powiem x dni zbierać wirtualne 15$ a otrzymać realnie 2$ odjąć prowizję i zostaje 1,60$
czysty zysk i biznes

RE: Dollarsincome - slonce - 22-08-2012 11:11

tomazzi jakiś ty uszczypliwy jak by ci z neta manna na łeb spadała...

RE: Dollarsincome - tomazzi - 22-08-2012 11:30

stwierdzam tylko suche fakty i bez sensowność bycia w tym serwisie bo zbierać 20 dni 15$ wirtualnych i dostać 1,60$ to szkoda czasu i exploatacji myszki
to nie jest żadna uszczypliwość tylko realne ocenianie warunków w tym serwisie

RE: Dollarsincome - slonce - 22-08-2012 11:41

tomazzi jest wiele mozliwosci zarobienia kasy na tej stronie, sa rangi gdzie jest mniejsze minimum i czestsze wypłacanie kasy... uzytkownikow na stronie jest 44 tysiace.... I nie zmuszam nikogo aby sie zapisał do tej strony to każdego jest wybór co zrobi... ale opisuje tylko to co mi sie udało osiagnać na dollarsincome mam juz prawie 80 $ wiec moge smiało przestac klikac i odczekac nastepne 20 dni aby spokojnie wypłacic 15$ lub jak w tym przypadku 2$. Mam możliwość kupienia wyższej rangii i sie własnie zastanawiam co zrobić bo kasa ze sprzedazy od razu by szła na konto PayPal z tego co zrozumiałam wiec na miesiac moglabym zarobić 125 $

RE: Dollarsincome - sebkas666 - 22-08-2012 12:23

słońce dobrze pisze ,bo nawet jak nie wypłaci tych 80$ to bedzie wypłacać po trochu i aż w końcu wszystko wypłaci Big Grin

RE: Dollarsincome - slonce - 22-08-2012 12:39

sebkas666 ja zawsze staram się dobrze pisac Wink a przede wszyskim prawde o stronie, masz racje jak nie od razu to pomału wypłace ksiorkę Wink nic na siłę nie jestem typem człowieka co za klik musze mieć od razu milion dolców albo lepiej euro bo wyższy przelicznik ma na złotówki hahah bekabeka strona jest wypłacalna a otrzymałam 2$ bo zbyt dużo osób zleca kase i nie nadązają wypłacać więc wolą aby człowiek się zadowolił nawet tymi 2$ , które idzie szybko wyklikać a oczywiście mogłam cofnąć tę możliwość wypłaty i spóbować następnego dnia zlecić być może wiekszą kwotę lecz wolałam sprawdzic czy strona w ogóle wypłaca Wink