Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sprzedam SMS Premium - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Sprzedam SMS Premium (/Temat-Sprzedam-SMS-Premium-57466)

Strony: 1 2 3 4

RE: Sprzedam SMS Premium - killerw - 15-08-2012 14:43

chyba Twoje konto zbanowane za takie sugestie, trzeba mieć trochę zaufania a nie od razu oczerniać że jest oszutem

RE: Sprzedam SMS Premium - tomazzi - 15-08-2012 14:57

(15-08-2012 14:43)killerw napisał(a):  chyba Twoje konto zbanowane za takie sugestie, trzeba mieć trochę zaufania a nie od razu oczerniać że jest oszutem

bekabekabeka
podziękuj x oszustom którzy z paroma postami oszukali x osób na forum
jak mówię - nie macie nic na sumieniu admin po sprawdzeniu nie zrobi nic, wyjdzie, że multi to zakończycie karierę na kolejnych n-tych kontach z banem co nie będzie już pierwszczyzną bo bany na innych multi już są

RE: Sprzedam SMS Premium - AveSatan - 15-08-2012 15:09

Dobra czekam na admina ;]
Sprawdzi oczekuje przeprosin.

RE: Sprzedam SMS Premium - damianus627 - 15-08-2012 15:14

[Obrazek: fznz.jpg]

Tyle w temacie

RE: Sprzedam SMS Premium - AveSatan - 15-08-2012 15:32

0 kultury - niesłuszne oskarżenia i obraza .
Nawet nie przeprosi Cham bo tak go mogę nazwać .

RE: Sprzedam SMS Premium - tomazzi - 15-08-2012 15:42

(15-08-2012 15:32)AveSatan napisał(a):  0 kultury - niesłuszne oskarżenia i obraza .

po 1 to naucz się pisać po polsku
po 2 ja ci z d**y nie wypadłem więc licz się ze słowami
podziękuj oszustom jakich masa przewinęła się po forum, nie ty 1 i nie ostatni gdzie będzie szło do admina zgłoszenie by sprawdził czy to nie multikonto znanych z forum i na forum oszustów, admin sprawdził, wyszło, że nie jesteście żadnymi multi oszustów fajnie
nie ubliżyłem ci bym miał cię za co przepraszać w przeciwieństwie do ciebie
tyle z mojej strony w tym temacie

RE: Sprzedam SMS Premium - AveSatan - 15-08-2012 16:03

(15-08-2012 15:42)tomazzi napisał(a):  
(15-08-2012 15:32)AveSatan napisał(a):  0 kultury - niesłuszne oskarżenia i obraza .

po 1 to naucz się pisać po polsku
po 2 ja ci z d**y nie wypadłem więc licz się ze słowami
podziękuj oszustom jakich masa przewinęła się po forum, nie ty 1 i nie ostatni gdzie będzie szło do admina zgłoszenie by sprawdził czy to nie multikonto znanych z forum i na forum oszustów, admin sprawdził, wyszło, że nie jesteście żadnymi multi oszustów fajnie
nie ubliżyłem ci bym miał cię za co przepraszać w przeciwieństwie do ciebie
tyle z mojej strony w tym temacie

Chuy cię obchodzi moja pisownia .
Ale mnie przynajmniej matka z ojcem nauczyli kultury w przeciwieństwie do ciebie .
I co do 2 to możesz takie teksty to możesz pisać do swoich kolegów ,a nie przypominam sobie ,żebym miał takiego buraka w znajomych .

RE: Sprzedam SMS Premium - tomazzi - 15-08-2012 16:15

współczuję takiej nauki kultury jak nie nauczyli szacunku odnoszenia się do osób x starszych od siebie także wystawiasz świadectwo nie tylko sobie ale i swoim rodzicom i ich naukom
hmmm burakiem to sobie kolegów nazwij infantylny małolacie a twoja pisownia i jej poziom świadczy, że w porywach wiatrów masz 16 lat więc moim synem byłbyś więc 1 pomyśl nim zaczniesz coś wypisywać, bo na razie 1 piszesz, potem myślisz, brak argumentów nadrabiasz ubliżaniem i obrażaniem - każdym ruchem swoją infantylność pokazujesz i nic więcej
na tym kończę przepychanki słowne z tobą bo szkoda mi czasu na to a do tego nie będę zniżał się do twojego poziomu bo tak nisko jeszcze nie upadłem
ignor całkowity ciebie i twoich pseudo wypocin

RE: Sprzedam SMS Premium - AveSatan - 15-08-2012 16:25

-ty naucz się stawiać znaki interpunkcji .
-,,hmmm burakiem to sobie kolegów nazwij infantylny małolacie'' przecież ja ci to napisałem... ,,co do 2 to możesz takie teksty to możesz pisać do swoich kolegów''
-Skończył się argumenty ?
-16 lat może miałem ale 5 lat temu...
-Szacunek mam dla osób starszych , lecz niestety ty nawet nie dajesz odpowiedzi jak osoba pełnoletnia .
-Nie mam zamiaru ciebie obrażać tylko uświadomić , że zachowujesz się jak gówniarz .
Tyle z mojej strony żegnam .
W razie kontynuowania tematu zapraszam na PW.

RE: Sprzedam SMS Premium - motomoto - 15-08-2012 16:46

Adminie zamknij ten temat bo jeszcze dojdzie do solówki poza forum.
Panowie podajcie sobie dłonie na znak pokoju.