Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wymiana linków Adf.ly - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10)
+--- Wątek: Wymiana linków Adf.ly (/Temat-Wymiana-linkow-Adf-ly-57421)

Strony: 1 2 3

RE: Wymiana linków Adf.ly - laterpl - 16-08-2012 23:19

Tylko że my się chyba nie rozumiemy Wink
Mi chodzi że te linki będą na stronie . Wszystkie linki by były na stronie zamieszczone , jeden po drugim , przy każdym linku by było pole tekstowe oraz przycisk. W polu tekstowym by się wpisywało adres strony do której prowadził ten link z adf.ly a przyciskiem by się potwierdzało. Linki tak jak mówicie byłyby do wpisywania ręcznego. Ale to już chyba mniej roboty z pobieraniem itp Wink

RE: Wymiana linków Adf.ly - Believe - 17-08-2012 16:39

Chętnie bym skorzystał z tego jeśli wystartujecie :]

RE: Wymiana linków Adf.ly - startchips - 17-08-2012 17:52

Ja proponuję jakieś ograniczenia dla jednego użytkownika.

RE: Wymiana linków Adf.ly - laterpl - 17-08-2012 17:54

Ograniczenia ? Na przykład jakie ?

RE: Wymiana linków Adf.ly - Dorotka99 - 17-08-2012 19:16

pewnie ograniczenia w ilosci swoich linkow

przydaloby sie tez sprawdzanie do czego prowadza linki

Odp: Wymiana linków Adf.ly - laterpl - 17-08-2012 19:31

Ilość linków póki co ograniczona do 1. Później może do 5. Sprawdzanie linków , myślałem o tym i albo trzeba będzie czekać do 24h aż ktos z mojej ekipy zaakceptuje albo będzie można dodać link bez potwierdzenia ale codziennie wszystkie strony i tak bylyby przez nas sprawdzane. Co wolicie ? Oczekiwanie az moderator zaakceptuje czy natychmiastowe dodanie a potem o godzinie 18 sprawdzanie wszystkich linkow ?