![]() |
Wymiana linków Adf.ly - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: Wymiana linków Adf.ly (/Temat-Wymiana-linkow-Adf-ly-57421) |
RE: Wymiana linków Adf.ly - laterpl - 16-08-2012 23:19 Tylko że my się chyba nie rozumiemy ![]() Mi chodzi że te linki będą na stronie . Wszystkie linki by były na stronie zamieszczone , jeden po drugim , przy każdym linku by było pole tekstowe oraz przycisk. W polu tekstowym by się wpisywało adres strony do której prowadził ten link z adf.ly a przyciskiem by się potwierdzało. Linki tak jak mówicie byłyby do wpisywania ręcznego. Ale to już chyba mniej roboty z pobieraniem itp ![]() RE: Wymiana linków Adf.ly - Believe - 17-08-2012 16:39 Chętnie bym skorzystał z tego jeśli wystartujecie :] RE: Wymiana linków Adf.ly - startchips - 17-08-2012 17:52 Ja proponuję jakieś ograniczenia dla jednego użytkownika. RE: Wymiana linków Adf.ly - laterpl - 17-08-2012 17:54 Ograniczenia ? Na przykład jakie ? RE: Wymiana linków Adf.ly - Dorotka99 - 17-08-2012 19:16 pewnie ograniczenia w ilosci swoich linkow przydaloby sie tez sprawdzanie do czego prowadza linki Odp: Wymiana linków Adf.ly - laterpl - 17-08-2012 19:31 Ilość linków póki co ograniczona do 1. Później może do 5. Sprawdzanie linków , myślałem o tym i albo trzeba będzie czekać do 24h aż ktos z mojej ekipy zaakceptuje albo będzie można dodać link bez potwierdzenia ale codziennie wszystkie strony i tak bylyby przez nas sprawdzane. Co wolicie ? Oczekiwanie az moderator zaakceptuje czy natychmiastowe dodanie a potem o godzinie 18 sprawdzanie wszystkich linkow ? |