Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
MyPay - pierwsza wypłata. - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zdobyte Nagrody (/Forum-Zdobyte-Nagrody-149)
+--- Dział: Wypłaty (/Forum-Wyplaty-165)
+--- Wątek: MyPay - pierwsza wypłata. (/Temat-MyPay-pierwsza-wyplata-56565)

Strony: 1 2 3 4

RE: MyPay - pierwsza wypłata. - chips9090 - 09-08-2012 14:46

ja dostałem wypłatę Smile oczywiście na pejpal

RE: MyPay - pierwsza wypłata. - tollusiek - 09-08-2012 14:54

Na nic nie narzekam, dobrze że udało się te 64 złotych zarobić. Z początku nie sądziłem, że przestanie mnie to kręcić, ale jak widać... Wam życzę dalszych zarobków, nie nudźcie się i powodzenia Smile

RE: MyPay - pierwsza wypłata. - chips9090 - 09-08-2012 14:57

mi tez to sie nudzi xd czasami wejde tylko zrobic po 6 akcji Big Grin
i jak 30 zł nazbieram za jakis tydzien , to wyplate zlece

RE: MyPay - pierwsza wypłata. - damianus627 - 14-08-2012 00:48

gratulacje

Re: MyPay - pierwsza wypłata. - miniek9090 - 14-08-2012 04:31

ja teraz na ppa sie przerzucam Wink jestem juz w polowie konczenia bloga .. jeszcze wypozycjonowac i kaska poleci xd

Wysłano z GT-S5570

RE: MyPay - pierwsza wypłata. - Zeber - 15-08-2012 11:59

Gratuluję, niedługo też powinienem zarobić moje pierwsze pieniążki na tej stronie i ogólnie w internecie ; )

RE: MyPay - pierwsza wypłata. - 0sneaky0 - 15-08-2012 16:57

gratulacje

no dzis 15...
ciekawe czy kasa dojdzie, to beda tez moje pierwsze pieniadze zarobione w necie ;d

RE: MyPay - pierwsza wypłata. - startchips - 15-08-2012 18:23

Jakie akcje robicie ? I jakie akcję robicie na 1 danych. Można na PW odpowiedzieć, byłbym wdzięczny Wink W końcu 1 pieniądze by się przydały z internetu Wink

RE: MyPay - pierwsza wypłata. - tollusiek - 16-08-2012 10:09

Druga wpłata doszła. Otrzymałem 34 złotych i 10 złotych. Dowód dałbym już teraz, ale z racji, iż nie mam konta bankowego, a pieniądze zostały wpłacone na konto brata, to musi mi pierw wysłać screena. Niebawem edytuję post.

@up

Jakie akcję robi większość? Powiem Ci, jak robiłem to ja. Akcje jedynie takie, gdzie się rejestrujesz, aktywujesz konto i tyle. Mowa tu również o grach. Nie robię żadnych podpisywania umów, itd. ale jeżeli kiedyś będziesz to potrzebował, to możesz zrobić, a dodatkowo dostaniesz tutaj, na MyPayu kasę. Każdą akcję robiłem na innych danych, może tylko ja tak robiłem, ale nie grupowałem ich, tylko dla pewności zmieniałem co każdą akcję. Wybacz, że nie wysłałem wiadomości na PW, ale śpieszę się, a przy okazji, że pisałem tutaj post, to masz odpowiedź. Pozdrawiam Smile

RE: MyPay - pierwsza wypłata. - damianus627 - 16-08-2012 10:27

gratulacje