![]() |
Program partnerski funhub - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Program partnerski funhub (/Temat-Program-partnerski-funhub-56546) |
RE: Program partnerski funhub - Devil877 - 08-08-2012 10:40 wypłacają? ile trzeba czekać? ... bo uzbierałem to minimum zleciłem ale nic mi nie przychodzi od nich... Proszę o odpowiedź RE: Program partnerski funhub - stigmanek - 08-08-2012 15:24 Wypłacają. Dostaniesz maila , musisz tam podać wszystkie dane, potem otrzymasz umowę i rachunek, które trzeba podpisać i wysłać na ich adres. Oni odsyłają umowę i w ciągu 14 dni wypłacają. Spodziewam się, że zaraz po otrzymaniu umowy wypłacą. RE: Program partnerski funhub - Filipus - 08-08-2012 20:19 Jeżeli namawiasz do rejestracji, albo płacisz za rejestrację to z otrzymanie pieniędzy może być trudno. ; ) (Rachunek i umowę elektronicznie czy fizycznie trza wysłać? ![]() RE: Program partnerski funhub - WazzaP - 09-08-2012 11:31 Fizycznie ![]() RE: Program partnerski funhub - skanio - 21-09-2012 16:23 Jakiś czas temu wszedłem w ten program. Bardzo długo czekałem na aktywację konta. Teraz czekam na aktywację wybranych gier ale coś to za długo trwa .. RE: Program partnerski funhub - Devil877 - 21-09-2012 19:58 Jeśli ktoś będzie próbował oszukiwać na rejestracjach sądząc że tego nie wykryją się grubo myli... po prostu nie otrzyma pieniędzy oraz zablokują mu gry które promował... RE: Program partnerski funhub - Revoltan - 30-12-2012 00:02 Zleciłem wypłatę 2 tygodnie temu i nadal czekam... ![]() RE: Program partnerski funhub - Ombrinho - 31-12-2012 08:21 Z funhub jeśli chodzi o kontakt jest podobnie jak z portmmo, jednak w sprawach związanych właśnie z pp funhub możesz śmiało pisać do tego gościa Maciej Nowowiejski [email protected] Prowadziłem z nim rozmowy mailowo, gość bardzo uprzejmy i szybko odpowiada na twoje maila. RE: Program partnerski funhub - Revoltan - 04-01-2013 19:45 Ja osobiście czekam na jakąś wiadomość od FunHub'a dotyczącą wypłaty, nic się nie dzieje w tej sprawie. Wypłacają dalej? ![]() RE: Program partnerski funhub - biznesznamipl - 10-01-2013 01:23 stigmanek odpisz na [email protected] - mam sprawę. Nie mogę pisać na pm, iż 5 wiadomości już wysłałem. - Do admina, to tylko email ![]() |