![]() |
Beer aka I3lood, nofuture... - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +--- Wątek: Beer aka I3lood, nofuture... (/Temat-Beer-aka-I3lood-nofuture-56151) |
RE: Beer aka I3lood, nofuture... - marcel_kk - 17-07-2012 16:55 Beer działasz jak Twój klon I3lood, nawet ten sam sposób obrony co ostatnio w słownych potyczkach ze mną, to tylko kwestia godzin jak kogos oszukasz, zgłoszone Adminowi niech Cie prześwietli. RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Beer - 17-07-2012 16:58 (17-07-2012 16:55)marcel_kk napisał(a): Beer działasz jak Twój klon I3lood, Ja już napisałem jak tylko powstał ten temat . To się okaże , tak patrz nawet pisze takimi samymi literami jak on , no cos podobnego ![]() ![]() RE: Beer aka I3lood, nofuture... - marcel_kk - 17-07-2012 17:02 Skoro jesteś niewinny to po co sie tak spinasz??? Za dużo osób twierdzi ze jestes I3lood, a nikt tu nie chce być oszukany tak jak wczoraj na wymianie sms. Inni też to wiedzą że wróciłeś I3lood, grajacy w bukmacherke za pieniadze wyciągnięte od forumowiczów... RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Beer - 17-07-2012 17:03 Czy ja chciałem od kogoś jakie kolwiek pieniądze ? Spoko wbije po ciebie policja do domu przeszukają ci chatę po co się spinasz skoro jesteś nie winny ? ^^ Uważają tak ponieważ ktoś ich do tego namawia. Każdy kto się interesuje bukmacherską jest nofoture ! RE: Beer aka I3lood, nofuture... - Killer - 17-07-2012 17:05 sprawdzone, ip to nie jedyny wyznacznik, multikonto - ban. |