![]() |
Najciekawszy serwis zarobkowy? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Najciekawszy serwis zarobkowy? (/Temat-Najciekawszy-serwis-zarobkowy-55965) |
RE: Najciekawszy serwis zarobkowy? - czatkam - 05-08-2012 18:24 www.czat-kam.pl nowy serwis kamerkowy w którym codziennie do wygrania jest 60zł. Wygrywa osoba mająca największą oglądalność. Otrzymasz wówczas możliwość robienia pokazów, korzystania z czatu, dawania i zbierania napiwków, wykupu prywatnego pokazu i wielu innych korzyści. Zarobione napiwki możesz wypłacić na swoje konto bankowe. Nasza strona to nie tylko praca. Możesz tutaj normalnie porozmawiać, poznać ciekawych ludzi, podzielić się swoimi zainteresowaniami. Tylko u nas w pełni darmowe kamerki za rejestrację oraz korzystanie ze strony nie musisz nic płacić. Zapraszamy www.czat-kam.pl RE: Najciekawszy serwis zarobkowy? - casern1 - 06-08-2012 08:22 @Majeczkooo ![]() ![]() RE: Najciekawszy serwis zarobkowy? - TwojaMama - 06-08-2012 12:09 nie ma jak striptiz na kamerce RE: Najciekawszy serwis zarobkowy? - casern1 - 08-08-2012 19:34 sponsokdo nic nie zalicza.. :| Status oferty Pomoc Przed skontaktowaniem się z TokenAds prosimy o zapoznanie się ze wskazówkami poniżej: Musisz wypełnić wszystkie kroki, które zostały wymienione w opisie oferty. Proszę poczekać 15 minut od momentu wypełnienia oferty. Upewnij się, że poziom zabezpieczeń Twojej przeglądarki zezwala na użytkowanie plików cookies przez osoby trzecie. Twoje oprogramowanie do blokowania reklam powinno być wyłączone, abyśmy mogli śledzić twoje oferty za pomocą plików cookie. Poczekaj, aż ostatnia strona oferty w pełni się załaduje. Przedwczesne zamknięcie okna może uszkodzić dane i spodować brak reakcji systemu na czas. ktos sie wypowie na ten temat ??? RE: Najciekawszy serwis zarobkowy? - ukems - 30-08-2012 17:09 Ja polecam serwis lubietoto.pl RE: Najciekawszy serwis zarobkowy? - Majka - 02-09-2012 12:19 (06-08-2012 08:22)casern1 napisał(a): @MajeczkoooEch wiem, że moja wypowiedź jest już sporo "po czasie". Nie wyłapałam Twego pytania. Punkty w 90 % akcji naliczane są od 1 minuty do 1 godziny! Na innych krajach jest o wiele więcej akcji i są bardziej warościowe... oczywiście a dla Polski same ... ![]() (08-08-2012 19:34)casern1 napisał(a): sponsokdo nic nie zalicza.. :|Sponsokdo zalicza ![]() |