LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! (/Temat-LockBuzz-com-Zarabiaj-na-skracaniu-linkow-MEGA-wysokie-stawki-55719) |
RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - LockBuzz - 30-07-2012 10:18 Tak Tochkan ma dużo wspólnego z LockBuzz. Zajmuje się reklamą A z naszego konta niestety(dla nie których najwyraźniej) nie pisze ta sama osoba co z konta MegaEarn i nigdy nie pisała Dziękuję to tyle ode mnie w tym temacie RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - tomazzi - 30-07-2012 10:21 (30-07-2012 10:18)LockBuzz napisał(a): Tak Tochkan ma dużo wspólnego z LockBuzz. Zajmuje się reklamą to dla mnie już wszystko jasne, że wypłata okazana przez Tochkan nie jest wiarygodną rzeczą potwierdzającą wypłacalność serwisu niech wypłatę pokazywać zaczną osoby nie związane w żaden sposób z serwisem wtedy możemy dyskutować czy serwis jest wypłacalny i płaci czy też nie hmmmm czytanie ze zrozumieniem się kłania odnośnie 2 części wypowiedzi my mówimy, że wypowiedzi z konta Michał Bereszyński a LockBuzz brzmią tak samo tak jak by pisała to jedna i ta sama osoba najlepiej jak admin sprawdzi oba konta i wtedy wyjdzie czy są multikontami czy też nie RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - LockBuzz - 30-07-2012 10:28 A co do wypłacalności to wypłatę dostał user z USA i poproszę go o wysłanie mi dowodu wypłaty RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - tomazzi - 30-07-2012 10:38 (30-07-2012 10:28)LockBuzz napisał(a): A co do wypłacalności to wypłatę dostał user z USA i poproszę go o wysłanie mi dowodu wypłaty dla mnie to tyś się za często przez ścianę z głupim macał i co myślisz, że ty właściciel zamieścisz niby wysłaną przez kogoś wypłatę i od razu każdy się rzuci do ciebie na podstawie pseudo dowodu teraz to pomysły dosłownie tip top ala Michał Bereszyński jak w m***e strzelił zamieszczać zaczną dowody wypłat zwykli userzy nie mający z wami nic wspólnego i będą to konta osób istniejących a nie wasze multi to wtedy można dyskutować czy płacicie czy nie na razie dla mnie to co tworzycie i kombinujecie to jest cyrk na kółkach i ubaw po pachy ludzie nie są tak głupi i tępi jak wy mądrzy RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - LockBuzz - 30-07-2012 10:45 Nie nie myślę tak A wypłaty są w systemie NET 30 to się nie dziw że wielu dowodów nie ma (chyba że nie wiesz co to NET 30) RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - Tochkan - 30-07-2012 10:47 Słuchaj. Zarób , zleć wypłatę i przekonasz się czy otrzymasz ją,czy nie. Jeżeli nie zarabiasz u nas, nie zlecałeś wypłaty, nie masz prawa wystawiać opinii o naszym projekcie ,że to scam. Trochę nas kosztował ten skrypt, dużo nerwów na tym projekcie straciliśmy , więc nie zamierzamy zamieniać się scam. Aha , i jakbyś mógł zauważyć , osoby z USA nie przesiadują na tym forum , więc dowodu Ci nie pokaże. Co do hacknięcia strony MegaEarn ,powiem tak, gościu ma szczęście że nie byłem związany z tym projektem, ma pewność że Ja bym tego bez reakcji nie zostawił. Czekam na dalszy hejt. @edit. Co do wypłat , tak jak napisał Michał , wypłaty net 30 , chyba tak samo jak na GoU , a do tej pory nie widziałem że nikt do tego się czepiał , za niedługo planujemy wprowadzić szybsze wypłaty (lecz na razie zajmujemy się big update + solidną reklamą). RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - tomazzi - 30-07-2012 10:59 (30-07-2012 10:47)Tochkan napisał(a): Słuchaj. hahahah no to już wiemy na 100% że konto LockBuzz to Michał bereszyński zgłoszenie do admina wysłane bo nagrodą za multikonto jest ban na tym forum wiesz wybacz ale od tego co ma michał bereszyński ja i inni znający co się działo w poprzednich jego "cudach" trzymamy się z daleka i trzymać się będziemy a wasze bajeczki co was coś kosztowało czy nie kosztowało to obchodzi mnie jak zeszłoroczny śnieg i te bajeczki to dla niedorozwiniętych małolatów zostawcie RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - haggard - 30-07-2012 11:00 (30-07-2012 10:47)Tochkan napisał(a): @edit. Wyżej z konta Lockbuzz napisano, że Michał (ten co pisał z konta Megaearn) nie pisze z konta Lockbuzz. Teraz natomiast ty zwracasz się do niego "Michał". RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - tomazzi - 30-07-2012 11:05 haggard jak napisałem oni myślą, że ludzie są tak głupi i tępi jak oni mądrzy sami sobie zaprzeczają, jeden drugiego wkopuje niechcący w co 2 poście i już się jeden z drugim gmatwa w zeznaniach chyba, że halucynacje mają i raz jest michał, raz go nie ma RE: LockBuzz.com - Zarabiaj na skracaniu linków.MEGA wysokie stawki ! - Killer - 30-07-2012 11:06 przecież już napisałem że to multikonto. Cyrk na kołkach |