![]() |
Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? (/Temat-Jak-zdobywac-suby-lajki-favorits-komentarze-i-wyswietlenia-na-YouTube-55649) |
RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - surfer0700 - 25-08-2012 12:24 O.o Wiesz. . . Szczerze Ci powiem, że nie mam zielonego pojęcia dlaczego. Ja nie kontroluje tego tak, że liczę wyświetlenia. Po prostu generuje punkty, przydzielam do filmiku np. 200 wyświetleń i na drugi dzień wchodzę, sprawdzam i już zazwyczaj jest po wszystkim. RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - servus12345 - 25-08-2012 14:14 zleciłem 150 wyświetlen i potrzebował prawie 48h zeby to zrobic RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - surfer0700 - 25-08-2012 14:17 No to u mniej mniej więcej podobnie jest. RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - servus12345 - 25-08-2012 14:29 uzbierałem 200 sub credistów i ponad 30k zwyklych credistow i teraz czekam na kogos kto mi pomoze z CF i kanał na YT szybko pojdzie ![]() RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - surfer0700 - 25-08-2012 14:33 A z czym masz problem? RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - xJAmaTOx - 13-12-2012 15:13 Piszecie że w 2 dni po 200 wyświetleń wam wbija.. A mi tam strasznie wolno, a o likach wgl nie ma co mówić. RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - surfer0700 - 16-12-2012 12:42 nie mam zielonego pojęcia o co może chodzić. Prawdopodobnie po prostu ten "enhanced" kończy już swoją karierę w sieci.. a szkoda. RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - marcinwawa25 - 20-12-2012 18:34 sprawdze RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - surfer0700 - 27-12-2012 18:33 Wiem, jednak jeszcze wstrzymam się z aktualizacją poradnika, ponieważ nad nowym systemem cały czas trwają pracę. Wiem jedno: - punkty ze starego serwisu będzie można przelać na nowy nie wiem jak z poleconymi, ale to wyjdzie w praniu. Tak czy inaczej na bieżąco będę obserwował sytuację kombinatorów z enhanceviews ![]() RE: Jak zdobywać suby, lajki, favorits, komentarze i wyświetlenia na YouTube? - RainbowDash - 27-12-2012 18:44 (27-12-2012 15:00)sonic01 napisał(a): Świetnie i wyczerpująco napisany poradnik ale niestety jak chciałam się zarejestrować z Twojego reflinka to wyskakuje komunikat po angielsku że strona wyłączona czasowo. Teraz działa ta strona pod adresem http://www.enhanceviews.com Dzięki za MegaYTViews, masz refa ![]() Powinieneś dostać dużo creditsów ode mnie ![]() Dodatkowo, przeniosłem swoje kredyty na nową stronę enhance views, ponad 60k wyszło ![]() Jeżeli ktoś potrzebuje kredytów to za drobną opłatą mogę nabić. |