inclick.pl - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: inclick.pl (/Temat-inclick-pl-55270) |
RE: inclick.pl - Eagle_Fly_Free - 07-03-2013 14:03 (01-03-2013 14:48)leyla91 napisał(a): Ja już swoje pierwsze 50zł wyklikałam, nie czekałam długo, z 4 miesiące. Niektóre zadania są proste a wysoko punktowane warto tam klikać wysyłam od razu zrzut ekranu z mojego konta bankowego Leylu, czekałaś 4 miesiące na przelew, czy 4 miesiące zbierałaś 5000 pkt.? RE: inclick.pl - Kzn - 07-03-2013 17:15 @up 4 miesiące zbierała te 50zł... To już na buxach szybciej 50zł uzbierasz... RE: inclick.pl - mlekomleko - 07-05-2013 18:29 No bo tak zbierała. Sa zadania po 2k pkt nawet to wystarczy zrobić dwa takie zadania i już jest 4k pkt czyli 40 PLN, 5 PLN dostajemy za przesłanie skanu legitki więc wystarczy dozbierać piątaka i można robić wypłatę. RE: inclick.pl - mlekomleko - 07-05-2013 18:30 Jak ktoś jest bystry to zdąży nawet trzycyfrowe liczby z tego wyciągnąć. tylko trzeba być solidnym, to nie są zadania jak VoiceLab gdzie nawet robot potrafi kliknac klawisz i powiedziec dwa słowa. tu nie ma miejsca na kant. Polecam każdemu RE: inclick.pl - bolo9797 - 07-05-2013 18:33 Regulamin !! Zaraz % dostaniesz..... Co 7 dni reff Post mozna edytowac. RE: inclick.pl - mireck - 07-05-2013 18:53 Dobra już się tak chłopaka nie czepiaj P (sam masz 70% - nie wiem, odgryźć się chcesz ) Serwis ciekawy, warto spróbować Ciekawe jak z wypłatą, miesiąc, pół miesiąca?? Instant? Ma już ktoś? RE: inclick.pl - mika - 07-05-2013 19:17 ale jak dobrze wyczytałam w którymś zadaniu to tam trzeba klikać w link(gdzie serwis zarabia na wymianie partnerskiej) + wpłacać jakąś gotówkę ,pieniadze na jakieś konto bez sensu to ..to tak samo jakbyście weszli na serwis za10groszy kupujecie pakiety punktów i grajcie o rzeczy może wygracie może nie, bezsensu to .. RE: inclick.pl - Karo77 - 07-05-2013 20:04 Witam! Serwis, o którym piszę podlega pod spółkę DGA S.A. - DGA Wspieramy Wielkich Jutra. Dlatego tym bardziej warto, ponieważ serwis jest wiarygodny, już wiele osób korzysta z takiej formy zarobku. Jeśli potrzebujesz pieniędzy na codzienne wydatki, a nie możesz podjąć pracy stacjonarnej to: zapraszam na serwis, jest to sposób na całkiem niezły zarobek, dedykowany jest dla osób już od 16 lat do 26 lat! Warunkiem uczestnictwa jest legitymacja, wystarczy, że prześlesz jej skan i możesz już zarabiać! W ciągu miesiąca możesz zarobić od 100zł w górę! Ten portal robi automatyczne wypłaty w wysokości 50zł i trwa to 1 dzień! Jeśli masz chęć rejestracji to skorzystaj z tego linku, ponieważ jest on skierowany do uczniów i studentów. A ja za Twoją rejestrację otrzymam 2zł, a Ty będziesz miał/miała szansę zarobić dużo większe pieniądze! https://www.inclick.pl/?pb=1c7970d045280f0d1ab3221fea61eb82 Zapraszam! Kliknij w link i zapisz się, na pewno nie pożałujesz Zobaczysz jak cieszą zarobione pieniądze! Jeśli zarejestrujesz się z mojego linku to wyślę Ci kilka dowodów wypłat- to będzie około 8. Pozdrawiam RE: inclick.pl - bytomiok - 08-05-2013 20:53 Tylko na konta bankowe wypłacają? inclick.pl - Hybrid1990 - 10-12-2017 18:24 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktualny. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |