Poradnik Poradnik PPD by Noutilus - Wersja do druku+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33) +--- Dział: Poradniki dotyczące Zarabiania przez Internet (/Forum-Poradniki-dotyczace-Zarabiania-przez-Internet-279) +--- Wątek: Poradnik Poradnik PPD by Noutilus (/Temat-Poradnik-PPD-by-Noutilus-55159) |
RE: Poradnik PPD by Noutilus - mr. nobody - 09-01-2013 11:39 A jeśli ma się szybkie łącze, to shell potrzebny? RE: Poradnik PPD by Noutilus - noutilus - 10-01-2013 10:24 (08-01-2013 20:03)Kzn napisał(a): Noutilus chciałbym zacząć przygodę z PPD. Tak strona jest zaufana. Zapraszam do kontaktu na GG. Jeśli ma się szybkie łącze to nie musisz kupować shella, bo będziesz w stanie szybko uploadować pliki u siebie na komputerze. Na chwilę obecną pozmieniały się też hostingi PPD, więc te w poradniku są nieaktualne niektóre. Postaram się zaktualizować za niedługo poradnik. RE: Poradnik PPD by Noutilus - fifa127 - 05-02-2013 10:23 Zarejestrowałem się z refa zobaczymy co z tego wyjdzie, w razie czego to będę pisał do ciebie. RE: Poradnik PPD by Noutilus - kubeq1300 - 12-02-2013 01:21 Świetnie że ktoś do tego wraca i tłumaczy innym Ehh życie kiedyś było prostsze. Człowiek na takim czymś zarabiał 2000 zł miesięcznie przy 2 godzinach pracy Mając na myśli kiedyś - niecałe 2 lata temu... Na prawdę bardzo trudno jest wyciągnąć ponad 400 zł/msc? Ile pracujesz dziennie? RE: Poradnik PPD by Noutilus - noutilus - 13-02-2013 22:21 Obecna moja sytuacja na PPD jest taka że pełnię bardziej rolę mentora tej dziedziny niż sam faktycznie uploaduję. Owszem uploadowi poświęcam dziennie 2 godziny pracy co pozwala mi na wyciągnięcie dniówki około 20zł. Więc narazie sytuacja jest na tyle klarowna że PPD zaczyna się powoli polepszać a to ze względu iż EgoFiles, CatShare ciągle ze sobą konkurują podwyższając sobie stawki. Zapraszam do współpracy ze mną na PPD. Kontakt do mnie w pierwszym poście. Dodam jeszcze informację że za niedługo zrobię bloga o całym systemie PPD gdzie będę zamieszczał nowości, poradniki, wyjaśnienia na temat tego systemu, warezów oraz hostingów. |