nofuture oszust - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Ocena Handlarzy (/Forum-Ocena-Handlarzy-249) +---- Wątek: nofuture oszust (/Temat-nofuture-oszust-54955) |
RE: nofuture oszust - armagedon444 - 23-06-2012 22:11 moja kasa też na razie nie przyszła. ale po tym zdaniu "Jeżeli nie dostaniecie pieniędzy do wtorku możecie pisać dalej w tym temacie." domyślam się, że kasa i tak nie przyjdzie. RE: nofuture oszust - Kerak - 25-06-2012 17:58 Na razie brak , nofuture przestań , tylko ludzie się denerwują , wyślij nam kasę i będziemy spokojni. RE: nofuture oszust - VictorX6 - 25-06-2012 18:39 mnie też nofuture oszukał Wysłałem mu kase na paypala a on miał mi wysłać na konto bankowe . Niestety po wysłaniu pieniedzy kontakt z nim sie urwał, za każdym razem gdy do niego pisałem na gg rozłaczał sie . Czy juz odzyskaliscie swoja kase? RE: nofuture oszust - Rzeziu - 25-06-2012 18:43 Wystarczy zgłosić to na policje z wyjaśnieniami potem policja się zgłosi do administracji zarabiam.com o podanie IP i to już jest kwestia 1 dnia jak policja się zjawi u koleżki aha no i polecam robić spory na paypalu lub payza jest taka opcja więc możecie liczyć na zwrot kasy RE: nofuture oszust - Kerak - 26-06-2012 16:21 Ok nie otrzymałem moich 15 zł , kto tu najwięcej stracił niech pójdzie na policję , jbc. dołączam swoją cegiełkę do puli wyłudzonych pieniędzy przez niego jak i straconych przez nas . PS. Armageddon jak masz możliwości , idź na policję i to załatw. PS-2. Mój dowód wpłaty :/ Jeżeli nie działa : http://scr.hu/70/xmqn9 + Jego gadka : Jeżeli nie działa : http://scr.hu/70/noax5 Swoje dane podam gdy będzie pewne że ktoś z nas na policje pójdzie. RE: nofuture oszust - Max998 - 26-06-2012 16:32 I co mu dała kilkudniowa radość z większej sumy pieniędzy jak teraz będą problemy z policją i straci jeszcze więcej.. Niektórzy ludzie jednak są dziwni.. RE: nofuture oszust - stefan221 - 26-06-2012 20:26 Wszystko miał zwrócić i uregulować niby max do wtorku. A jaki jest dzisiaj dzień tygodnia, bo nie wiem? Ciekawe, do którego wtorku... RE: nofuture oszust - koksuhardcore - 27-06-2012 07:57 (23-06-2012 19:11)nofuture napisał(a): Pieniądze są zwrócone ,a do niektórych wysłane max we wtorek będą .słyszeliście dalej możecie, on wam pozwala więc się nie przejmujcie RE: nofuture oszust - massivee - 29-06-2012 22:01 (23-06-2012 19:11)nofuture napisał(a): Pieniądze są zwrócone ,a do niektórych wysłane max we wtorek będą . No więc piszę gimbusie Na PP kasy jak nie było tak nie ma. Nawet TOR ci nie pomorze, bo widzę że nie bardzo się boisz. Widzisz policja już dawno sobie z przejściami proxy poradziła i twoje IP na pewno uzyska. Chociaż to niska szkodliwość czynu no bo baa 30 zł na moje szczęście moim dobrym przyjacielem jest policjant zajmujący się przestępstwami internetowymi w mojej miejskiej komendzie. Miałeś/aś zapłacić 13 zł. Teraz zapłacisz piękny mandacik minimum 200zł + skradzione 30 zł. Dowody zeskanowane, do wydruku w poniedziałek mam wolne, przesiedzę sobie na komendzie. Że tak napiszę gimbusom się nigdy nie odpuszcza nawet pieprzonej złotówki. Szczególnie że ledwo trafiłem na forum i napotkałem głąba co myśli że mu przejdzie. Serwis do którego kod ci podałem też zostanie poinformowany o kradzieży kodu i zmuszony do wydania twoich danych. Dziękuję Dobranoc. RE: nofuture oszust - donek - 29-06-2012 22:23 Dołączam się do oszukanych. Koleś ukradł mi ponad 450usd. Udaje nadal udaje głupa. |