Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Zarabiam.com w Małopolsce - Spot Reklamowy na telebimach w Krakowie - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabiam.com (/Forum-Zarabiam-com-166)
+--- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-2)
+--- Wątek: Zarabiam.com w Małopolsce - Spot Reklamowy na telebimach w Krakowie (/Temat-Zarabiam-com-w-Malopolsce-Spot-Reklamowy-na-telebimach-w-Krakowie-54336)

Strony: 1 2 3 4

RE: Zarabiam.com w Małopolsce - Spot Reklamowy na telebimach w Krakowie - HeniutX - 05-06-2012 20:57

Bosskie "intro" Smile
Oby ZC zawsze szło w tak dobrym kierunku Big Grin

RE: Zarabiam.com w Małopolsce - Spot Reklamowy na telebimach w Krakowie - Driver - 05-06-2012 21:14

ja czekam na telebim w 100licy Wink

RE: Zarabiam.com w Małopolsce - Spot Reklamowy na telebimach w Krakowie - barto - 05-06-2012 21:18

WOW Big GrinD nieźle

RE: Zarabiam.com w Małopolsce - Spot Reklamowy na telebimach w Krakowie - Scoobyx - 06-06-2012 10:49

Przejdę się zobaczyć Tongue

RE: Zarabiam.com w Małopolsce - Spot Reklamowy na telebimach w Krakowie - nothing - 06-06-2012 11:48

Liczba użytkowników z Krakowa znacznie się zwiększy Big Grin Sam jestem z Krakowa. Jak jeżdżę na treningi to akurat koło Hotelu Cracovia.

RE: Zarabiam.com w Małopolsce - Spot Reklamowy na telebimach w Krakowie - kipeer - 06-06-2012 16:11

Ile kosztuje taka wywieszka ;P?

RE: Zarabiam.com w Małopolsce - Spot Reklamowy na telebimach w Krakowie - sylwu - 06-06-2012 20:35

Filmik fajny ale na spot reklamowy to się słabo nadaje.

RE: Zarabiam.com w Małopolsce - Spot Reklamowy na telebimach w Krakowie - Admin - 06-06-2012 20:40

(06-06-2012 20:35)sylwu napisał(a):  Filmik fajny ale na spot reklamowy to się słabo nadaje.

W krakowie wyświetlać się będzie nieco inny (inny przekaz) Smile ale to już małopolszczanie (chyba dobrze napisałem?Big Grin) będą mogli zoabczyć Smile
ta wersja w temacie była pierwszaSmile

RE: Zarabiam.com w Małopolsce - Spot Reklamowy na telebimach w Krakowie - damianus627 - 06-06-2012 21:05

Ja jak dzisiaj jechałem to mi chyba mignęło zarabiam.com
Do Krakowa 100tyś kibiców ma przyjechać to może jacyś zagraniczni ludzie wejdą na forum.

RE: Zarabiam.com w Małopolsce - Spot Reklamowy na telebimach w Krakowie - tomsonFCB - 07-06-2012 15:20

Świetny filmik i nawet fragment mojego unboxa Ps3 się znalazł Big Grin Niestety na telebimie nie zobaczę :/