![]() |
Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! (/Temat-Mega-Surf-pl-darmowa-wymiana-ruchu-54203) |
RE: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - tommy003 - 17-08-2012 12:30 (16-08-2012 16:44)tomazzi napisał(a): zadałem na chacie serwisu pytanie o czas realizacji wypłat, otrzymałem odpowiedź od admina, że do 30 dni, więc o ile dostaniemy to poczekamy mega długo na realizację jeśli oczywiście czekać będziemy 30 dni ... Za 30 dni to oni się zwiną ![]() ![]() ![]() RE: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - tomazzi - 17-08-2012 12:35 cash surf już długo działa i tam płacą, mega jest ich 2 "dzieckiem" który jest nowym dziełem zobaczymy ile podziałają i czy będą tutaj wypłacać, czy też nie w samym serwisie masz aż 2 dowody wypłat na 1 pln z 8 sierpnia, tutaj na forum donnsie czy jakoś tak ten nick brzmi też je zamieszczał ( nie wiem czy mam dobre wrażenie ale chyba ma coś wspólnego z nimi, może 1 z adminów czy coś ![]() na cashsurf również masz coś takiego jak historia wypłat : ![]() na megasurf tego brak, masz tylko informację, że pkt zostały przekazane administracji do realizacji wypłaty i tyle, nie masz żadnej historii kiedy zleciłeś, ile, na jakie konto itp itd RE: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - dondoonsie - 19-08-2012 20:20 Witam. Cashsurf nie jest scamem. Wypłaty też są realizowane do 30 dni. Właścicielem Cashsurfu jest Mateusz. Posiada on także stronę Mega-Surf która jest stworzona za prośbą użytkowników dla klikania w facebook itp. Ja byłem adminem na Mega-surfie. W sumie cały wygląd i wiele skryptów to ja przerobiłem/dodałem. Na razie koszt wypłat przerasta koszt zarobków strony więc będziemy musieli zrobić limity lub zmniejszyć ilości dodawanych punktów. Ale nie martwcie się, wypłaty będą zrealizowane w terminie do 30 dni. A tą historią zlecenia wypłat i realizacji zajmę się. Pozdrawiam RE: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - tomazzi - 20-08-2012 14:00 (19-08-2012 20:20)dondoonsie napisał(a): Witam. Cashsurf nie jest scamem. Wypłaty też są realizowane do 30 dni. trzeba bardziej reklamować nowe dziecko by przynosiło dochód, zamieścić reklamy na stronach by strona też zarabiała dodatkowo na siebie ... a co do czasu wypłat to macie go strasznie długim a raczej trzeba brać fakt oczekiwania 30 dni pod uwagę na realizację zlecenia to oczeka się człowiek brak również w megasurf historii zleconych wypłat bo po zleceniu pojawia się tylko informacja o przekazaniu administracji pkt do wypłaty i na tym koniec RE: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - dondoonsie - 21-08-2012 12:53 zrobimy wszystko, i porozmawiam z właścicielem na temat szybszych wypłat. Tutaj na forum będę wam wszystko pisał co i jak. RE: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - tomazzi - 21-08-2012 13:47 (21-08-2012 12:53)dondoonsie napisał(a): zrobimy wszystko, i porozmawiam z właścicielem na temat szybszych wypłat. byłoby fajnie jak by się pojawiły bo brak ich w samym serwisie i nie raz ciężko zapamiętać kiedy się np dokładnie zlecało daną wypłatę by wiedzieć ile się jeszcze ewentualnie musi poczekać na realizację co do rozmowy o skróceniu czasu oczekiwania realizacji wypłat będziemy wdzięczni za informacje z twojej strony czy samego admina jeśli ma tutaj konto odnośnie tej kwestii ![]() RE: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - dondoonsie - 19-09-2012 15:51 Mega Surf - nie wypłacalny. RE: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - he4455 - 05-12-2012 17:49 Nowe Otwarcie Strony nowy właściciel Auto-Surf zapraszamy http://www.mega-surf.pl RE: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - Atex - 25-04-2014 16:04 Strasznie mało osób zarejestrowanych na tym autosurfie, a szkoda bo akceptuje linki PTP, prawdopodobnie nie akceptują tylko skróconych linków. Nie wiem jak z wypłatami, ale ja wymieniam punkty na wyświetlenia dzięki czemu nabijam sobie bitcoin'y. RE: Mega-Surf.pl - darmowa wymiana ruchu! - MrocznyKILL - 21-01-2018 11:27 Surf kompletnie niegodny polecenia. Kiedyś myślałem że ma potencjał reklamowy lecz zwątpiłem gdy odkryłem dziwne zachowania administracji takiej jak: -nieprzypisywanie wszystkich zdobytych poleconych do konta -akceptowanie stron www a po dodaniu do kampanii punktów kasacja strony wraz z dodanymi punktami -utrudniony kontakt a po wypomnieniu błędów zupełny brak odpowiedzi na wiadomości |