[HIT!] BannersBroker - Pewny biznes - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: [HIT!] BannersBroker - Pewny biznes (/Temat-HIT-BannersBroker-Pewny-biznes-53868) |
RE: BannersBroker - Pewny Biznes - 150% miesięcznie - malpa2 - 29-05-2012 18:30 Dobra, tylko niech się nie okaże że jak PlastPL powiedzmy napisze, że nie ma czasu zajmować się tematem to moderator zamknie ten temat i znowu powstanie kolejny.. RE: BannersBroker - Pewny Biznes - 150% miesięcznie - Artiis - 29-05-2012 19:53 (28-05-2012 21:19)malpa2 napisał(a):Cytat:Minimalny wkład 55$? Nie opłaca się. Przeliczmy: za 55$+5% prowizji = 57,75$, dochód 160$ - 5$ ( prowizja za wypłatę ) + 1% ( prowizja za wypłatę ) = 153,4$. Zarobimy: 153,4$-57,75$ = 95,65$Chodziło mi o wkład jako o zakup pakietu. Bo tego za 25$ to w ogóle się nie opłaca. Po I to Payza. Po II nie wprowadzaj ludzi w błąd bo jest dalej prowizja za wpłacanie pieniędzy. Zobacz dokładnie a nie piszesz głupoty. Masz tutaj dowód: Następnym razem zobacz dokładnie a nie wprowadzasz ludzi w błąd. Po III. Skąd się wzięło 160$, proste 80$ ewallet, 80$ w panelach. Wiem że wyliczenia nie ma sensu, ale miałem tutaj na myśli przedstawienie zarobku z taką małą kwotą. Więc żeby nie było rozczarowania, to trzeba wszystko jasno przedstawić. I tak zawyżyłem ten zarobek, bo nie policzyłem jeszcze opłaty abonamentu co miesiąc 15$, oraz policzyłem zarobek z panelami. Tak jak mówiłem wejście w ową w firmę z małym kapitałem nie jest opłacalne. RE: BannersBroker - Pewny Biznes - 150% miesięcznie - malpa2 - 29-05-2012 21:07 Cytat:Po I to Payza. Po II nie wprowadzaj ludzi w błąd bo jest dalej prowizja za wpłacanie pieniędzy. Zobacz dokładnie a nie piszesz głupoty. Po 1 to wielu jeszcze używa nazwy AlertPay, bo jest do tej nazwy przyzwyczajona, ale fakt teraz jest to Payza. Po 2 wtedy gdy pisałem prowizji nie było, bo wpłaty były księgowane ręcznie, więc nie pisałem żadnych głupot. Dziś w nocy już wprowadzili automatyczne księgowanie i prowizja 5% jest. Po 3 sam piszesz głupoty że 80$ na ewallet i 80$ w panelach, wiec nie wprowadzaj ludzi w błąd. Bo po 1 trzeba odjąć 2x15$ za opłaty comiesięczne, a po 2 paneli za 10$ nie sprzedasz raczej za 10, a fioletowego o wartosci 30$ za 30$ tylko trochę taniej. W sumie wyjdzie około 110$ więc 50$ około wyjdzie na czysto. Fakt, wejście w ową w firmę z małym kapitałem nie przyniesie kokosów, ale dla każdego kwestia opłacalności jest indywidualna. Jak kasa ma leżeć i mam z niej nic nie mieć, to lepiej i to 50$ zarobić za nic nierobienie. i tego co zauważyłem mało kto kupuje pakiet za 55$, bo już następny pakiet za 145$ jest o wiele lepszy (pod względem zarobków). RE: BannersBroker - Pewny Biznes - 150% miesięcznie - Artiis - 29-05-2012 23:48 (29-05-2012 21:07)malpa2 napisał(a): Po 3 sam piszesz głupoty że 80$ na ewallet i 80$ w panelach, wiec nie wprowadzaj ludzi w błąd. Wiesz dla mnie nie jest to problemem sprzedać panele, swoim refą pomagam w sprzedaży. Kupujący biorą góra 10% taniej, cała "operacja" trwa do 3 dni. Skoro Ty sprzedajesz dwa zółte panele za 10$ to spoko. (29-05-2012 21:07)malpa2 napisał(a): Bo po 1 trzeba odjąć 2x15$ za opłaty comiesięczne. Napisałem o tym w tamtym poście. (29-05-2012 21:07)malpa2 napisał(a): Fakt, wejście w ową w firmę z małym kapitałem nie przyniesie kokosów, ale dla każdego kwestia opłacalności jest indywidualna. Jak kasa ma leżeć i mam z niej nic nie mieć, to lepiej i to 50$ zarobić za nic nierobienie. i tego co zauważyłem mało kto kupuje pakiet za 55$, bo już następny pakiet za 145$ jest o wiele lepszy (pod względem zarobków). Cieszę się że przynajmniej z tym się zgadzamy. Ale te 55$ już bym wolał w całkowicie co innego zainwestować. Poza tym to nie jest prawdą że zarobimy 150% w msc. ( No chyba że zainwestuje się sporą gotówkę i zysk liczymy po około roku ). Firma jest bardzo fajna i stabilna, ale z małym kapitałem nie ma czego szukać. RE: BannersBroker - Pewny Biznes - 150% miesięcznie - malpa2 - 30-05-2012 14:34 Cytat:Wiesz dla mnie nie jest to problemem sprzedać panele, swoim refą pomagam w sprzedaży. Kupujący biorą góra 10% taniej, cała "operacja" trwa do 3 dni. Skoro Ty sprzedajesz dwa zółte panele za 10$ to spoko. Dla mnie też to nie problem Refom a nie refą Nie wiem skąd wywnioskowałeś że sprzedaje dwa żółte panele za 10$... ale ok.. Cytat:Cieszę się że przynajmniej z tym się zgadzamy. Ale te 55$ już bym wolał w całkowicie co innego zainwestować. Ja też, dlatego zalecam wszystkim pakiet za 145$ jako minimum, no ale jak ktoś ma 55$ do inwestycji to też tu może coś zarobić. Tak, 150% przy odpowiednich warunkach. Ale raczej nie w miecha. No BB jest firmą stabilną i co ważniejsze z perspektywicznymi planami na przyszłość, więc zapowiada się w dalszym ciągu jej ładny rozwój. RE: BannersBroker - Pewny Biznes - 150% miesięcznie - Adrian1207 - 31-05-2012 16:22 Ale czemu liczycie wypłatę po miesiącu? Przy inwestycji 55$ i panelach ustawionych na 100% po kilku miesiącach teoretycznie da się już całkiem niezłą kwotę uzbierać... RE: BannersBroker - Pewny Biznes - 150% miesięcznie - cris2127 - 31-05-2012 18:41 nie, musisz mieć kasę na traffic po 2 cyklach Paneli, żeby opłacić 55$ mies trafficu + 15$ mies musisz ustawić na 50%. Ja mam dobre strategię. Sam zaczynałem od 230$ z pakietem za 145$, ale qumpel miał 55$ + 20$ dopłacił potem i też dobrze mu teraz idzie Jak ktoś chce profesjonalnej pomocy to pisać PW RE: BannersBroker - Pewny Biznes - 150% miesięcznie - rasta - 31-05-2012 20:12 Ile mogę zarobić inwestując kwote 55$ ? RE: BannersBroker - Pewny Biznes - 150% miesięcznie - malpa2 - 01-06-2012 09:16 Mało. Około 50$ na czysto jeśli sprzedasz komuś panele. Pisz na GG jak coś RE: BannersBroker - Pewny Biznes - 150% miesięcznie - adminnius - 01-06-2012 11:24 Na czym zarabia firma? Może mi ktoś wytłumaczyć krok, po kroku na forum? Jestem w stanie w to włożyć kilkaset dolarów, jeżeli zrozumiem jak "zapełniają się panele", oraz skąd są pieniądze dla firmy. |