Winpla - Serwis z nagrodami - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Winpla - Serwis z nagrodami (/Temat-Winpla-Serwis-z-nagrodami-53852) |
RE: Winpla - Serwis z nagrodami - Inten - 27-05-2012 06:34 Żeby każdy nie myślał, że jest tak różowo.. Wygrałem co prawda na tym serwisie Xbox'a, Ipoda Nano, PSP oraz drukarkę dosyć dobrą... bo laserową ok. 1000zł. .. Było to w 5 min... nie wiem cz to był jakiś bug czy coś.. nie pamietam dysyć dawno to było... dostałem tylko maila wtedy że na święta jakaś promocja jest. Udawało się że każdą grę w jaką zagrałem.. wygrywałem. 5 minut .... tak było byłem przy Macbooku na 2 poziomie i wtedy już jakoś "się odwróciło" nie dało się wygrać. Myślalem że będą jakieś problemy z tym.. że coś wymyślą... jakiś błąd czy coś.. ale bez problemu wysłali w regulaminowym terminie 3 nagrody (w czasie tygodnia) poinformowali mnie że Xbox dojdzie minimalnie z opóźnieniem bo mają kłopoty z zamówieniem.. ale doszedł 5 dni później. Aha wydałem na to może 20zł. Co do serwisu i tak się nie opłaca grać. Gry demo są specjalnie łatwiejsze już w normalnej są tak zrobione że wygrasz... ale może doładowanie za 10zł... na plus nie wyjdziesz raczej uwierzcie RE: Winpla - Serwis z nagrodami - Inten - 27-05-2012 06:36 a co do tego kolesia co daje niby 2zł za refa... tygodniowo... z tego co się orientuje to jest to niemożliwe .. minimalnie można wpłacić ileś tam... a po prostu on dostaje 10% czy tam 20% z Waszych doładowywań RE: Winpla - Serwis z nagrodami - eve667 - 27-05-2012 12:10 Ło kolego fart jakich mało RE: Winpla - Serwis z nagrodami - BabciaKleofas - 27-05-2012 14:30 Gry to oszustwo, są specjalnie zbudowane tak, aby każdy wygrał w grze testowej, a tej za pieniądze perfidnie nie zaliczają klików - przykładowo Nutki - w grze testowej łatwizna, w realnej ciągle przeskakiwało na następny kolor, mimo że chyba ze 3 razy klikałem we właściwym momencie. Polecam tylko tym, którzy mają nadmiar kasy i dużo szczęścia/nerwów. RE: Winpla - Serwis z nagrodami - FreebieJ - 29-05-2012 16:34 Dokładnie pamietam jak grałem w to na początku serwisu, rundy testowe wygrywałem za każdym razem, potem przechodziłem 1 level i juz koniec mozliwosci wygrania RE: Winpla - Serwis z nagrodami - Dramer - 30-05-2012 21:14 wgrałem jedno doładowanie do telefonu RE: Winpla - Serwis z nagrodami - BabciaKleofas - 30-05-2012 21:45 Ten serwis jest na 100% zbudowany w ten sposób, że wygrana nie zależy od refleksu gracza, tylko od skryptu, który ślepo decyduje o tym, kto jaką nagrodę otrzyma. Równie dobrze zamiast gier mogłyby być zwykłe losowania, do których losy kupowałoby się sms-em. RE: Winpla - Serwis z nagrodami - Dramer - 31-05-2012 14:07 Muszę się z tym zgodzić ale jak były by to losy mniej osób by wysyłało sms'y RE: Winpla - Serwis z nagrodami - BabciaKleofas - 31-05-2012 19:42 Niestety to prawda, dlatego osobiście odradzam wydawanie na to kasy. RE: Winpla - Serwis z nagrodami - Arrekin - 31-05-2012 22:46 Gry testowe są zwykłymi grami zręcznościowymi( nie licząc auta ) Gry na kasę to zwykły hazard z tym że prowadzony na nie wiadomo jakich zasadach( a więc 1000 razy gorszy od kasyna - tak jak masz tą kasę wydać to odłóż sobie z 200 zł potem zarejestruj się np na betssonie i postaw wszystko na jakiś kolor w ruletce - udało się? dostaniesz 2x więcej - wypłacasz; nie udało się? nie masz kasy ale i tak lepiej zrobiłeś niż wydając kasę na ten serwis ) W sumie można by ich gdzieś zgłosić bo to co oni robią to jest kpina ( żeby nie było jestem za całkowitą legalizacją hazardu w Polsce, ale oni po prostu oszukują ludzi ) W każdym razie jeśli was kasa swędzi - jest dość kasyn internetowych( i co najważniejsze mających licencje i różne agencje bezpieczeństwa na głowie, a więc w miarę uczciwe ) I pamiętajcie że hazard w internecie na terenie Rzeczpospolitej Polskiej jest zabroniony( z pokerem włącznie ) |