![]() |
doładowanie telefonu KAŻDA SIEĆ u "piotro" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: doładowanie telefonu KAŻDA SIEĆ u "piotro" (/Temat-doladowanie-telefonu-KAZDA-SIEC-u-piotro-53496) |
RE: doładowanie telefonu KAŻDA SIEĆ u "piotro" - piotro - 09-06-2012 17:29 Własnie dzwoniłem do pp i powiedzieli ze nie istnieje pp pod ktory wysłałes pieniadze, troche checi, wystarczy do nich zadzwonic i powiedziec ze przelales kase na zly pp i pieniadze zostana zwrocone RE: doładowanie telefonu KAŻDA SIEĆ u "piotro" - nofuture - 09-06-2012 17:31 Nie mam pieniędzy na dzwonienie . Chciałem doładować konto lecz zostałem przez ciebie oszukany pisałem już o tym. Wystarczy uważniej czytać. RE: doładowanie telefonu KAŻDA SIEĆ u "piotro" - piotro - 09-06-2012 17:40 to juz twoja sprawa, ze nie masz kasy na koncie, ja nic nie mam tu wiecej do powiedzenia. RE: doładowanie telefonu KAŻDA SIEĆ u "piotro" - piotro - 09-06-2012 17:45 wystarczy napisac emaila i odzyskasz pieniadze RE: doładowanie telefonu KAŻDA SIEĆ u "piotro" - nofuture - 09-06-2012 17:50 Nie odzyskam , bo PP i e-mail taki jest. Ciekawe co Administracja z tym zrobi. RE: doładowanie telefonu KAŻDA SIEĆ u "piotro" - piotro - 09-06-2012 17:58 Czytaj troche, przeciez pisze ze dzwonilem do pp i nie ma takiego konta, dzwonilem o 17:00 i na tamta chwile nie bylo ani takiego emaila ani paypala, wiec jesli juz jest, to ty go zalozyles, prosta sprawa RE: doładowanie telefonu KAŻDA SIEĆ u "piotro" - nofuture - 09-06-2012 18:23 hahaha jasne twoje konto i nabiera tak ludzi na kase! Weź się nie ośmieszaj klasyczne zagranie i oszukanie. ![]() RE: doładowanie telefonu KAŻDA SIEĆ u "piotro" - nofuture - 09-06-2012 18:48 Doszedłem do porozumienia z użytkownikiem piotro ; Prosił bym o usunięcie sporu . Dziękuje z góry pozdrawiam. RE: doładowanie telefonu KAŻDA SIEĆ u "piotro" - tom345 - 09-06-2012 19:30 obstawiam wynik meczu niemcy-portugalia 2:1 dla niemców RE: doładowanie telefonu KAŻDA SIEĆ u "piotro" - piotro - 09-06-2012 20:31 Zmiana zasad odnośnie konkursów, a mianowicie , np. teraz grają Niemcy - Portugalia, wystarczy ze w komentarzach napiszesz która drużyna wygra, przegra bądź mecz zakończy sie remisem. Pamietaj aby odpowiedzi udzielać w komentarzach do końca pierwszej połowy. Użytkownik tom345: jesli wygrają Niemcy dostaniesz rabat. |