Zasady restocku "Spring Fling" - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Zasady restocku "Spring Fling" (/Temat-Zasady-restocku-Spring-Fling-5249) |
RE: Zasady restocku "Spring Fling" - wesolutki - 15-04-2010 20:56 Mam pytanko czy obojętnie jaką nagrodę wezmę (za 140ptz czy za 3000ptz) to i tak sprawdzą mi czy mam fake maile? Chodzi o to, że nie jestem pewien czy mam fake i chciałbym najpierw sprawdzić biorąc tanią nagrodę aby jak najmniej ptz stracić w przypadku wykrycia. Boję się również, że przy taniej nagrodzie mnie nie sprawdzą, a później gdy kupię coś droższego, nagle okaże się, że mam fake. RE: Zasady restocku "Spring Fling" - beat87 - 15-04-2010 21:04 Ktoś jeszcze oprócz mnie nie dostał maila ? RE: Zasady restocku "Spring Fling" - larw - 15-04-2010 21:43 Ja nie dostałem... Nie wiem od czego to zależy... Gdzie masz maila założonego? RE: Zasady restocku "Spring Fling" - beat87 - 15-04-2010 21:48 interia. Ale inne maile od nich dochodziły więc to raczej nie wina poczty RE: Zasady restocku "Spring Fling" - Alexzus - 15-04-2010 22:24 Może spam RE: Zasady restocku "Spring Fling" - larw - 15-04-2010 22:25 No wiem, ale warto się spytać, może znajdziemy jakieś powiązanie, ale niestety ja mam wp.pl i też brak maila. Inne maile od lockerz też zawsze dochodziły bez problemów. Zarówno potwierdzenia nagrody, jak i koszulki itp. Pozostaje nam czekac, czekac i czekac Ja wysłałem do nich maila w tej sprawie z "Contact us", ale poki co nie raczyli odpisać, nawet z automatu RE: Zasady restocku "Spring Fling" - kamilklw - 16-04-2010 00:12 No i po restocku może mi ktoś powiedzieć jak pisać na Teamspeaku? bo nie ogarniam deko a chętnie bym się wypowiedział RE: Zasady restocku "Spring Fling" - michalzabc - 16-04-2010 01:27 Jeśli admin nie udzieli Ci głosu, to ani nie napiszesz ani nie powiesz nic; ) A jak już udzieli to klikasz prawym na nazwę pokoju i wybierasz "Send text message to all" |