Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
pay30.pl - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: pay30.pl (/Temat-pay30-pl-51817)

Strony: 1 2 3 4

Odp: pay30.pl - Rzmijec - 08-04-2012 19:12

Ja od razu wiedziałem, że to on jaja sobie robi Wink

Człapnięte z Xperii :>

RE: pay30.pl - ziomalevil - 08-04-2012 19:13

To chyba temat do zamkniecia Wink

RE: pay30.pl - Nowy Zawodnik - 09-04-2012 14:43

hahaha nooby się dały nabrać niby mądre pełnoletnie osoby , a się dały nabrać ta takie coś hahahahahahah

RE: pay30.pl - tomazzi - 09-04-2012 15:07

(09-04-2012 14:43)Nowy Zawodnik napisał(a):  hahaha nooby się dały nabrać niby mądre pełnoletnie osoby , a się dały nabrać ta takie coś hahahahahahah

Nobami to sobie kolegów nazywaj jeśli sobie pozwolą na to i żaden ci w kuszę nie da ...

na tym forum z twoich "mądrości" każdy się śmieje na czele ze mną to raz
a dwa polecam zmienić wszystko bo jak kogoś na prawdę wkurzysz w związku z działaniami niezgodnymi z giodo i wglądem w czyjeś hasła i dane i zgłosi sprawę to jesteś nie pełnoletni więc ty dostaniesz kuratora a rodzice poniosą jako twoi prawni opiekuni odpowiedzialność karną - więc przygotuj za wczas rodziców psychicznie jeśli nie zmienisz nic, że grozić im może sprawa karna

Odp: pay30.pl - Rzmijec - 09-04-2012 16:05

Tak ode mnie, gnojku zajmij się szkołą, zapewne podstawówką, nie pokazuj jakim jesteś idiotą i niedorobieńcem. Zrobiłeś pseudo serwis, próbowałeś oszukać userów, gdy się okazało, że nie znajdziesz takich idiotów jak ty (z małej litery z braku szacunku, a nie nieznajomości ortografii) postanowiłeś spróbować zrobić sobie jaja z nas. Nie pogrążaj się, bo w internecie hejter, a w realu byś dostał raz od któregoś z nas w łeb, to byś się osrał.
Co do tego oszukiwania - Pozdro Poćwicz.

Człapnięto z Xperii :>

RE: pay30.pl - Nowy Zawodnik - 09-04-2012 16:31

DODAM JESZCZE RAZ I OSTATNI RAZ , PRZEZ KABEL SIĘ KOZACZYCIE . PO CO KOGOŚ OCENIACIE NIE ZNAJĄC FAKTU?> DODAM ŻE MAM 19 LAT , A Szkołę Skończyłem jak chcecie . Możemy się spotkać w rl na solówę ?. Co? A nie przez Kabel Oceniacie.

Narq :>>

RE: pay30.pl - Nowy Zawodnik - 09-04-2012 16:32

Dodam jeszcze że sprzedawczyków powinno się tępic:>

Odp: pay30.pl - Rzmijec - 09-04-2012 16:39

19 lat a pisze z Caps Lockiem jak dzieciak z podstawówki.

Człapnięto z Xperii :>

RE: pay30.pl - Damkofr - 09-04-2012 17:20

chyba widac ze ma jest tylko po gimnazjum i dzieckiem z ulicy ktory tylko solowka w glowie. Ehh szkoda mi takich ludzi takim sie internetu nie daje bo to niebezpieczne narzedzie.

RE: pay30.pl - zlewaj.pl - 09-04-2012 17:23

Nie ma jak oceniać po kablu . Pozdrawiam