innowacyjny system zarabiania - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24) +---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320) +---- Wątek: innowacyjny system zarabiania (/Temat-innowacyjny-system-zarabiania-51779) |
RE: innowacyjny system zarabiania - kopcioo - 01-05-2012 07:40 (01-05-2012 07:16)tomazzi napisał(a):(10-04-2012 12:01)ciamciaj napisał(a): Nikt nie kupi poradnika o zarabianiu od kogoś kto w sygnaturze ma piramidkę finansowa która jest scamem. pozdrawiam właśnie dlatego allegro pozwala komentować tylko kupującym bo się odzywają ci co nie mają zielonego pojęcia odnośnie sygnatury to nie ma ona z tym nic wspólnego bo poradnik dotyczy zarabiania na smsach opinia moderatora się powinna liczyć i tych co kupili a co piszą by się pokazać poprostu widzę że majowe słońce zaszkodziło RE: innowacyjny system zarabiania - tomazzi - 01-05-2012 07:44 jakoś nikt nie widzi opinii kupujących ta opinia 1 osoby - dla mnie podejrzanie wygląda - co do ip to się moderator może tylko wypowiedzieć może to być multikonto założone spec do komentarza albo przez proxy to już wtedy samo za siebie mówi jak ci źle z opiniami innych droga wolna na sprzedaż na allegro mówiłem ci już byś nie obrażał innych jak nikt nie obraża tutaj ciebie temat zgłoszony mam nadzieję, że poleci do kosza innowacyjny system zarabiania - Coristo - 26-06-2013 06:48 Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu. |