Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Problem PayPal - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Konta Bankowe (/Forum-Konta-Bankowe-449)
+--- Dział: Systemy Płatności Internetowych (/Forum-Systemy-Platnosci-Internetowych-206)
+---- Dział: PayPal (/Forum-PayPal-335)
+---- Wątek: Problem PayPal (/Temat-Problem-PayPal-51620)

Strony: 1 2 3

RE: Problem PayPal - Slideroh - 14-06-2012 17:26

Dzięki wielkie za szybką odpowiedź.
A co z kwestią telefonu 801 38 66 86 z innej sieci niż Orange.
Oraz z tym śmiesznym kodem do infolinii - który zauważyłem na innym koncie - nie będe go posiadał, skoro nie potrafię się zalogować.

RE: Problem PayPal - Majka - 14-06-2012 17:40

Kod nie jest obowiązkowy jedynie ułatwia identyfikacje. Poproszą Cię zatem o meil i nazwisko.
Numer, który podałam jest infolinia pl - z każdej sieci się oddzwonisz.

RE: Problem PayPal - Slideroh - 14-06-2012 17:43

Super! Wielkie dzięki za pomoc jeszcze raz.
Naprawdę po prawie całym dniu szukania, w końcu znalazłem forum i się zapytałem, gdzie otrzymałem błyskawiczną odpowiedź :>

RE: Problem PayPal - Majka - 14-06-2012 17:46

(14-06-2012 17:43)Slideroh napisał(a):  Super! Wielkie dzięki za pomoc jeszcze raz.
Naprawdę po prawie całym dniu szukania, w końcu znalazłem forum i się zapytałem, gdzie otrzymałem błyskawiczną odpowiedź :>

Jak mogę to pomogę Huh
Dziś i tak już się nie dodzwonisz, chyba od 9 do 17 mają "czynne".

RE: Problem PayPal - eve667 - 17-06-2012 09:35

Zrobiłem nowe konto jest ryzyko że mi zablokują?

RE: Problem PayPal - Majka - 17-06-2012 09:43

Bardzo duże tym bardziej, że ostatnio można zauważyć, iż nie szanują swoich klientów....