![]() |
Zjazd zarabiam.com - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Zjazd zarabiam.com (/Temat-Zjazd-lockerz-forum-eu-5147) |
RE: Zjazd zarabiam.com - sznikers99 - 14-04-2010 16:54 w sumie admin jest adult to mozemy wbic stawi nam dojazd wyjazd i caly osprzet na impre ja jestem za ![]() RE: Zjazd zarabiam.com - Songoku - 14-04-2010 17:00 Ja bym nie pojechał ponieważ jest to: - szkoda czasu - szkoda kasy na paliwo Lepiej drifty poćwiczyć - żeby doświadczenie było większe. Można by zorganizować taki zjazd za 6-8 lat jak już duża część osób będzie miała swoje samochody. Trochę by się zaszalało no i oczywiście napiło ![]() No i jestem ciekaw co tam by się działo ja by do domu admina wbiło ponad 4000 użytkowników LFE RE: Zjazd zarabiam.com - 69ScR33n69 - 14-04-2010 19:27 Haha co za żenujący pomysł , połowa ludzi na forum to dzieci a Wy tu mówicie o melanżu 400km od domu , haha! ;d @edit Songoku : Można by zorganizować taki zjazd za 6-8 lat jak już duża część osób będzie miała swoje samochody. Trochę by się zaszalało no i oczywiście napiło Pozdro koleś za 6-8 lat to będziesz miał żonę i nie będziesz miał czasu na głupoty ;-) RE: Zjazd zarabiam.com - MalinaJUMPER - 14-04-2010 19:51 mozna zrobic melanze ale w obrebie swojego wojewodztwa i zrobic zawody czyja impra byla lepsza ktos by ponagrywal to chodzi mi o to ze np lubelskie wojewodztwo robi swoja imprezke nakreca filmik z niej a reszta forum to ocenia tak samo by reszta wojewodztw zrobila i by bylo git ![]() RE: Zjazd zarabiam.com - Adik1818 - 14-04-2010 20:05 Pomysł ciekawy, ale czy możliwy do zrealizowania?? niech każdy sam sobie odpowie. RE: Zjazd zarabiam.com - cinexik - 14-04-2010 20:05 mozna by bylo sie poznac...ale poco? ![]() popieram wszystkich: zbyt duzo nas dzieli. ale pamietajmy, ze im wiecej pomyslow, tym lepiej. moze ktorys przypadnie nam do gustu;] RE: Zjazd zarabiam.com - m4rcin93 - 14-04-2010 20:10 o w lublinie największa biba by była ![]() |