NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! (/Temat-NEWS-QDAY-TO-LEKCEWAZACE-NAS-NIEMADRE-CZLOWIEKi-5126) |
RE: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - Kiziordzn - 13-04-2010 21:53 (13-04-2010 21:38)czepa napisał(a): smiać mi się z was chce dzieciaki. Morda brudasie. Idź do tych ciuli qdayowców brudasów złodzieji coorva match. Qday śmierdzi !!!!! Akurat z liczeniem exp były łatwe ale co to ma być jak widze jakiś alfabet morse'a - każdy to musi znać ? Niech lepiej brudasy uzupełnią te pseudo nagrody bo chce coś wziąc i kończe z tym goovnem. I zgadzam się przeczytamwszystkich dużo lepsze. Qday coorva... wogole co to ma być jak na ten ich zasrany skuter zbierał bym tyle lat Expa że już dawno taki sam był by dodawany do chipsów. RE: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - Jeppers - 13-04-2010 22:06 Panie CZEPA ( o ile nie woli pan używać innego nicku ) , oboje wiemy kim pan jest ,dlatego chciałbym się dowiedzieć jakie były wymogi tego żeby ta koszulka została przyjęta ? RE: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - Rychu-Peja - 13-04-2010 22:15 Cytat:Witam !!! Mały liścik do Qday RE: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - damianowrz - 13-04-2010 22:23 mi zaakceptowali o 22:32 cytuje: "Zadanie QLive rozpoczęte 10.04.2010 o godz. 10:03 zostało zaakceptowane. Ilość zdobytych punktów EXP za to zadanie to 1" RE: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - Jeppers - 13-04-2010 22:27 a mógłbyś pokazać swoją koszulkę ? RE: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - Davids69 - 13-04-2010 22:38 Zadanie QLive rozpoczęte 10.04.2010 o godz. 00:10 zostało zaakceptowane. Ilość zdobytych punktów EXP za to zadanie to 1. Mój projekt: http://zapodaj.net/f5899b62ab00.jpg.html RE: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - czepa - 13-04-2010 23:28 panie Jeppers nie wiem o co ci chodzi. Chyba się nie znamy. Jestem zarówno na qday i tag. widze jacy ludzie są i tu i tam. tag dla mnie to strata czasu. wolę na qday pomysleć a jak nie daje rady to szukam jakichś podpowiedzi. Widze jednak po tym forum, że tu poziom ludzi bardzo niski. Wystarczy spojrzeć na te wszystkie wiązanki w tym temacie. załoga widze sobie nic z tego nie robi. co do tego listu. ktos ci karze na qday grac? nie podoba się to sobie nie graj i tyle. jak dla mnie to banda dzieciakow i piszcie sobie dalej i wyzywajcie. widocznie tylko tyle potraficie RE: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - Alcor - 13-04-2010 23:35 (13-04-2010 23:28)czepa napisał(a): panie Jeppers nie wiem o co ci chodzi. Chyba się nie znamy. Też Cię pozdrawiamy robos85 RE: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - robos85 - 13-04-2010 23:45 ?? o co wam chodzi? Ja tego nawet komentował nie będę. Powiem tylko, że pozwalacie ładnie tu pisać. Nikt wam na qday nie karze grać. RE: NEWS ! QDAY TO LEKCEWAŻACE NAS NIEMĄDRE CZŁOWIEKi !!! - Davids69 - 13-04-2010 23:52 Dobra nie róbmy afery o byle gów**. To tylko jeden punkt. Szanuje wasze zdanie chłopacy, mi też to troche nie pasi że Qday troche odwala ale to tylko zabawa wiec napijmy się xD |