Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: Sejfik.com - [Dowody wypłat, Porady, Opinie] SERWIS WYPŁACA OD PONAD 10 LAT! (/Temat-Sejfik-com-Dowody-wyplat-Porady-Opinie-SERWIS-WYPLACA-OD-PONAD-10-LAT-51152)

RE: Jeden serwis masa możliwości- najwięcej metod zarabiania w jednym miejscu! - klook - 08-08-2012 13:09

lepsze od polskiego centrum reklamy?
ile % z refa?

RE: Jeden serwis masa możliwości- najwięcej metod zarabiania w jednym miejscu! - MrocznyKILL - 08-08-2012 13:36

(08-08-2012 13:09)klook napisał(a):  lepsze od polskiego centrum reklamy?
ile % z refa?

mi bardziej podoba się polskie centrum reklamy i sadzę ze moim poleconym tez bo mam większy procent aktywnych poleconych w PCR niz w sejfiku...

sejfik jest programem bardziej dla samotników tam możesz siedzieć cały dzień i zawsze będzie co robić bo jest tyle metod zarabiania . a w PCR wy klikasz kilka reklam( najwyższe stawki w polsce każda reklama minimum 1 grosz) zrobisz jakieś zadanko i już parę groszy Wink

wiec jak kto woli hehe sam nie wiem ale chyba wszystkich przeraza ilość metod zarabiania w sejfiku i nie wiedzą za co zabrać i odpuszczają Wink

a co do procent z ref w PCR 1 lvl 25% a w sejfiku 4 lvle 16-10-4-2 %

RE: Jeden serwis masa możliwości- najwięcej metod zarabiania w jednym miejscu! - xkasia - 08-08-2012 22:40

kiedyś chyba w tym klikałam, ale nie udało mi się niczego zarobić... Zobaczymy, może teraz lepiej wyjdzie Smile
zarejestrowałam się z reflinku

RE: Jeden serwis masa możliwości- najwięcej metod zarabiania w jednym miejscu! - MrocznyKILL - 31-10-2012 15:15

W serwisie wprowadzono sporo zmian zapraszam do przetestowania ich osobiście.

Niskie minimum, serwis stabilny finansowo, wciąż się rozwijają dodając coraz to nowe metody zarbianiaBig Grin

RE: Jeden serwis masa możliwości- najwięcej metod zarabiania w jednym miejscu! - tomazzi - 07-11-2012 12:45

jak to tutaj jest z frekwencją osób ?
jak w wielu przypadkach są to boty czy też klikają osoby ?

RE: Jeden serwis masa możliwości- najwięcej metod zarabiania w jednym miejscu! - rkac1997 - 07-11-2012 17:24

Nie ma tam botow! Wink W co ktores tam reklamie jest zabezpieczenie! => jesli jestes klikaczem i to widzisz to klikasz a jesli bot to czyta nastepna! W ten sposob w ciag dnia => moze 2 taki bot nalapie maxymalna mozliwa liczbe niezaliczonych i konto do kasacji! Ok. 99% klikaczy klika jak Bog przykazal! Przepraszam za te literowki ale Alt Gr odmawia poslszenstwa ( jak zreszta i co niektore literki) Smile Big Grin

RE: Jeden serwis masa możliwości- najwięcej metod zarabiania w jednym miejscu! - erop1991 - 13-11-2012 16:22

poszło z ref. podeslij jakies wskazówki na pw

RE: Jeden serwis masa możliwości- najwięcej metod zarabiania w jednym miejscu! - Deotho - 13-11-2012 16:24

Wypłaca?

RE: Jeden serwis masa możliwości- najwięcej metod zarabiania w jednym miejscu! - erop1991 - 15-11-2012 18:56

Jeśli chodzi o zarobek z klików to serwis sorry ale przeciętniak ALE
Największy plus tego serwisu to aukcje !
Tutaj ludzie są gotowi zapłacić od 5 do 30 zł za zapis ze swojego ref linka.
Po co rejestrować się za free wystawiasz aukcje ze zapiszesz się do np.20dollars2surf za 15 zł i kaska leci Big Grin

RE: Jeden serwis masa możliwości- najwięcej metod zarabiania w jednym miejscu! - MrocznyKILL - 20-11-2012 03:21

(13-11-2012 16:24)Deotho napisał(a):  Wypłaca?

tak serwis nadal w świetnej kondycji finansowej i płaci bez problemowo