Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Zbiór serwisów zarobkowych (/Forum-Zbior-serwisow-zarobkowych-34)
+--- Wątek: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty (/Temat-veuro-fr-francuski-maypay-pelen-opis-dowodod-wyplaty-50463)

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Smokus - 06-03-2012 21:56

(06-03-2012 20:37)sloniasek napisał(a):  Hmmm , skuszę się na rejestrację z twojego reflinka, zobaczymy czy ten serwis jest tak ciekawy jak o nim piszesz.

Heh, dziwne... po kliknięciu w zmianę języka na Polski to wyskakuje strona mypay.pl

A co ma wyskoczyć? pokerface

Myślałeś, że tam translator wbudowany jest? Lol

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Damkofr - 06-03-2012 21:56

no tak pisalem ze to francuski maypay przed wyplata lepiej zmienic ip na francuskie podobno nie ma szans na bana tylko trzeba jeszcze rozwaznie dane wpisywac

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Dennisek78 - 07-03-2012 18:58

a wypłaty są co ile ?

Albo ile trzeba czekać za wypłatą ?

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Dennisek78 - 07-03-2012 19:10

(05-03-2012 22:12)damianus627 napisał(a):  Ja napisałem o tym już na kontakt i mówią że sprawdzać będą IP

Po co "kablowałeś" ?

To Oni mają luki a Ty chcąc nie wiem podlizać się ?
o tym napisałeś.

@ proszę o sklejenie posta

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - teedzio - 08-03-2012 15:09

Witam dzisiaj dostałem wypłatę z vuero.fr z dwóch kont czyli razem 12euroSmile
Na stronie można zarobić dużo kasy ale jak piszę damkofr przed wypłatą zmienicie na francuskie ip

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Damkofr - 08-03-2012 17:01

no i widzicie można od nich sporo kasy zarobić ip francuskie i nie zbanują Smile
ja niedługo zlece też wypłatę i powiem jak i co

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Marcin Walkowski - 08-03-2012 18:16

ciekawe czy to działa tak jak opisujesz Smile , przydałby się większy poradnik o tym serwisie Wink

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - kamson24 - 08-03-2012 18:58

No ja sie zarejestrowałem 2 h temu, dzisiaj zlecam wypłate i napisze czy sie udalo

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - Damkofr - 08-03-2012 20:14

tylko przy wyplacaniu zmien lepiej na francuskie ip. Ej i powiedz jaki masz nick tam.

RE: veuro.fr - francuski maypay pełen opis + dowodód wypłaty - kamson24 - 08-03-2012 21:03

oczywiscie, ze zmienie. A po co Ci moj nick? Smile