![]() |
PrizeLive.com - sposobem na duże zarobki - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: PrizeLive.com - sposobem na duże zarobki (/Temat-PrizeLive-com-sposobem-na-duze-zarobki-50279) |
RE: Ciekawa strona prizelive.com Polecam :) - WojaKk - 25-03-2012 09:33 Zarejestrowany z refa ![]() RE: Ciekawa strona prizelive.com Polecam :) - MrocznyKILL - 28-03-2012 22:32 Świetny serwis na prawdę polecam ![]() ![]() ![]() ![]() RE: Ciekawa strona prizelive.com Polecam :) - pitn86 - 29-03-2012 16:37 Dzięki ![]() WIdzę coraz większe zainteresowanie ale z aktywnością wciąż średnio. ponawiam więc chęć pomocy w zrozumieniu obsługi serwisu. GG:13859950 RE: Ciekawa strona prizelive.com Polecam :) - pitn86 - 30-03-2012 06:33 Serwis ten tak mocno mnie wciągnął, iż poczyniłem inwestycję i wykupiłem roczne premium ![]() RE: Ciekawa strona prizelive.com Polecam :) - pitn86 - 30-03-2012 17:48 Mam jeszcze małą prośbę ![]() Niech nie piszą do mnie "karierowicze" czyli osoby, które chcą zarabiać od razu nie wiadomo ile i nie są nastawione na myślenie i pracę na wielu płaszczyznach. Nie polecam nikomu stron, które handlują danymi lub każą ściągać masę syfu na kompa. Jeżeli jesteś kreatywny i chcesz sukcesywnie budować trwałą drogę kariery na stabilnych serwisach a nie wiecznie robić "dobrze płatne zadania" to pomogę w tej kwestii, doradzę. PrizeLive jest takim właśnie serwisem i od razu nie zarobisz nie wiadomo ile, moje zarobki rosną sukcesywnie ale nie są oszałamiając3e jeszcze mimo to zdecydowałem się na kupno premium bo wiem że to zaowocuje ![]() Pozdrawiam (zwłaszcza karierowiczów) RE: Ciekawa strona prizelive.com Polecam :) - pitn86 - 01-04-2012 18:40 Dzisiaj ruszył nowy konkurs poleconych. Punktowany każdy ref. Nagroda główna 50$. Premiowane 10 miejsc. Miałem 11 niestety ale przez własną głupotę bo nie przypilnowałem :/ Zapraszam zdolnych rekrutantów do zabawy ![]() RE: Ciekawa strona prizelive.com Polecam :) - Drawiec23 - 02-04-2012 12:29 poszło z refa ![]() RE: Ciekawa strona prizelive.com Polecam :) - pitn86 - 02-04-2012 21:00 Dzięki. W razie potrzeby pisz do mnie to Ci objaśnię co i jak gg:13859950 RE: Ciekawa strona prizelive.com Polecam :) - pitn86 - 25-04-2012 18:57 Powracam do wątku PrizeLive i namawiam chociaż do próby zrozumienia wszystkich zalet serwisu. Jak widać w mojej sygnaturce zarobiłem na nim ponad 6$ w 101 dni (na chwilę obecną), czyli średnio 2$ na miecha, ale obecnie 1$ zarabiam max w tydzień... może się to wydawać niewiele ale nakład pracy jest na prawdę niewielki a serwis bardzo przyjazny po bliższym poznaniu... każdemu zapisanemu z ref, zarówno tym co już kiedyś się zapisali i zrezygnowali jak i nowym chętnym wyjaśnię krok po kroku co i jak robić żeby czerpać pełnię przyjemności i max zarobków z PrizeLive ![]() kontakt gg: 13859950 pozdrawiam ![]() RE: Ciekawa strona prizelive.com Polecam :) - pitn86 - 01-05-2012 07:29 Zamieszczam mój miesięczny raport zarobków szczegółowo zestawiony dzień po dniu, może to kogoś przekona ![]() |