Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
CashBuzz.org - Temat ogólny - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+---- Dział: CashBuzz (/Forum-CashBuzz-319)
+---- Wątek: CashBuzz.org - Temat ogólny (/Temat-CashBuzz-org-Temat-ogolny-49086)

Strony: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - DDK - 20-02-2012 17:52

(20-02-2012 17:36)Nikodemsky napisał(a):  czyli praktycznie mówiąc, każde pobranie jest odpłatne...

Nie każde. Dla wielu krajów jest masa ofert darmowych i dobrze płatnych, które ludzie wykonują co widać po zarobkach wielu użytkowników.

PS. Sobie się chciało pobierać ? Lol

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Nikodemsky - 20-02-2012 19:20

Nie ale wiem na jakiej zasadzie działa właśnie firecash, sharecash i cała reszta, gdzie dla polski ofert nie ma darmowych, te serwisy są raczej bardziej przeklinane niż wychwalane przez zwykłych użytkowników, przez wysoką ilość fake'ów... no a sam uploader raczej nie zdobywa pozytywnej opinii o sobie, jeśli używa linków z takich serwisów ;p

zauważyłem że nie ma podzielenia na foldery, również sam upload jest dość "prosty", czy to z czasem się zmieni?

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - DDK - 20-02-2012 19:52

Bo takie serwisy nie są nastawione na polaków tylko na kraje dobrze płatne ( Głównie zachodnie ) czyli USA, Francja, Anglia, Niemcy itp. Polacy mało wypełniają oferty bo są zbyt leniwi, a jak ktoś potrzebuje coś pobrać to ofertę wypełni. Proste ;]

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Nikodemsky - 20-02-2012 21:14

Nie tyle leniwi, co nie chcą płacić za każde pojedyncze pobranie, jeśli odnosiło by się to do ankiety z powiedzmy 20 pytaniami to nie sądzę żeby był to problem, co do potrzeby, jak już wspominałem powyżej, duża część linków typu firecash, fileice czy sharecash to są pliki typu fake, jednak nie warto chyba poddawać tego dalszej dyskusji, dowiedziałem się co chciałem Smile

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Admin - 24-02-2012 09:40

@up
coś kosztem czegoś albo korzystasz z klonów filesonica gdzie wystarczy przepisać captche aby pobrać plik i dostaniesz ułamek centa, albo korzystasz z PPA gdzie za download od 30 centów do kilkunastu dolarów Wink Wiadomo trudniej polecić taki plik, ale korzyść jest też nawet kilkaset razy większa Smile

Aaaa i nie każdy wrzuca fajki Smile

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Qwik - 24-02-2012 18:27

(24-02-2012 09:40)Admin napisał(a):  @up
coś kosztem czegoś albo korzystasz z klonów filesonica gdzie wystarczy przepisać captche aby pobrać plik i dostaniesz ułamek centa, albo korzystasz z PPA gdzie za download od 30 centów do kilkunastu dolarów Wink Wiadomo trudniej polecić taki plik, ale korzyść jest też nawet kilkaset razy większa Smile

Na PPD równie duża kasę można zrobić jak na PPA.

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - Nikodemsky - 24-02-2012 18:31

(24-02-2012 09:40)Admin napisał(a):  @up

http://zarabiam.com/Temat-Nie-zal-wam-ich-49262

Po tematach tego typu miewam mieszane uczucia - z jednej strony karcicie na forum za wrzucanie ref linków, z drugiej strony przystajecie na fałszywy upload...

Cytat:Na PPD równie duża kasę można zrobić jak na PPA.

Prawda, jednak trzeba nad tym spędzić kupę czasu i być na bieżąco z trendami ze wszystkich rodzajów plików Smile

Wracająj do tematu jednak, koniec końców zamierzam jednak skorzystać z Cashbuzz żeby wykrzesać kilka groszy, bo ciekaw jestem stawek Smile

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - DDK - 05-03-2012 17:36

[Obrazek: 41287545550365316860.jpg]

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - zarabiamwnecie - 05-03-2012 20:43

(05-03-2012 17:36)DDK napisał(a):  [Obrazek: 41287545550365316860.jpg]

Mam trzy pytania. Ile to zbierałeś i ile godzin dziennie poświęcałeś? A i co przykładowo wrzucałeś? A ogólnie to gratulacje..

RE: CashBuzz.org - Nowy hosting PPA - CashBuzz.org - 06-03-2012 01:20

Już niedługo kolejne nowe mirrory Smile