Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Pozyczka na paypal lub konto bankowe - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-24)
+---- Dział: Archiwum - Sprzedam, Kupię, Zamienię (/Forum-Archiwum-Sprzedam-Kupie-Zamienie-320)
+---- Wątek: Pozyczka na paypal lub konto bankowe (/Temat-Pozyczka-na-paypal-lub-konto-bankowe-48063)

Strony: 1 2 3

RE: Pozyczka na paypal lub konto bankowe - Kamil Lesniak - 08-01-2012 22:20

ta dowód taty a konto w banku na swoje dane i mój tata ma 22lata

RE: Pozyczka na paypal lub konto bankowe - Morfit - 08-01-2012 23:35

Jak już jest taki spam, to trudno:

@Por2010 - taka ironia, mówisz, o zaufaniu, o byciu 13-letnim chłopcem a mimo, to próbowałeś oszukiwać ludzi. Pro.

RE: Pozyczka na paypal lub konto bankowe - Kamil Lesniak - 10-01-2012 11:32

nie oceniaj ludzi chodź ich nie znasz mam konto na allegro jak ktos bedzie chetny udzielic pożyczki pisac ja nie bede dyskutował bo teksty typu ze jestem oszustem lub 13 letnim dzieckiem urazaja moja osobowosc

Pozyczka na paypal lub konto bankowe - Coristo - 21-06-2013 06:51

Wątek został zamnięty oraz przeniesiony do archiwum, ponieważ moderator uznał że temat został wyczerpany bądź rozwiązany lub też nie spełnił warunków regulaminu.