Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Forum Prizers.pl (/Forum-Forum-Prizers-pl-302)
+----- Dział: Dyskusje (/Forum-Dyskusje-304)
+----- Wątek: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? (/Temat-Jakie-nagrody-chcielbyscie-zobaczyc-na-prizers-46137)

Strony: 1 2 3 4 5 6

RE: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - Boonys - 20-11-2011 11:05

Hm... Niezły z ciebie troll mareczku Lol
No cóż, jeżeli chodzi o nagrody, nie będę wymagał nie wiadomo czego.
Na początek może jakieś gierki, słuchaweczki, głośniki, jakieś gadżety z lokiem prizers itp.
Potem mogły by się pojawić jakieś konsole, tablety, ipody, oczywiście, ale na wszystko trzeba czasu.
Jeżeli chodzi o PP to bardzo wątpię czy będą.

RE: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - Marello - 20-11-2011 11:50

Ja bym chciał nagrody trochę z innej beczki, po za oklepanymi kingstonami 4GB mogłyby się pokazać jakieś t-shirty, buty itp.
Wtedy mógłbym powiedzieć że ubieram się przez internet Tongue

RE: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - Killer - 20-11-2011 12:15

@up

jestem za, kiedyś na qdayu były koszulki underground czy coś takiego - świetna sprawa.

(19-11-2011 21:56)mareczek napisał(a):  Dobra to jedną z najbardziej wartosciowych nagrod, nie interesuje sie bo serwisy takie jak prizers,lockerz,tag itd. to strata czasu. Nie twierdze ze wyznacznikiem jest lockerz, ale jak by nie bylo tam byly dobre nagrody, na prizers nie ma. Tyle nie bede sie z toba klocil bo raczej to wiekszego sensu nie ma, bez obrazy ;*

Nie interesujesz się? nie znasz się? to się nie wypowiadaj, jak masz zajmować niepotrzebne miejsce w bazie danych.

RE: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - DDK - 20-11-2011 12:20

Gadżety serwisu, lepsza elektronika tj. PS3, PSV, Xbox, telefony komórkowe

RE: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - Admin - 20-11-2011 12:24

@up

ja bym nie chciał konsol, xboxów itp jednak pomysł marella wydaje się być dobry.
Wole by zamiast jednej ps3 było 15 gier na ps3,
wole aby zamiast jednego xboxa było 10 markowych koszulek.

Więcej osób zadowolonych - większa reklama.

RE: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - PokerStars1910 - 20-11-2011 12:37

@UP

Może i tak, ale z drugiej strony, gdy tylko serwis się rozwinie to równie dobrze dodane mogło by być i to i to. Wink
Mam nadzieje, że tak właśnie będzie. Wink

RE: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - siampa - 20-11-2011 12:39

Można by też dodać bony do sklepów, tj. House, Embros, Empik itd.

RE: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - PokerStars1910 - 20-11-2011 12:42

@UP

Co do tego, to myślę, że trzeba by było z owymi sklepami nawiązać współpracę, czy coś w tym stylu, a o to chyba niełatwo.

Ogólie jednak dobry pomysł. Wink

RE: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - siampa - 20-11-2011 12:50

E tam współpracę. W empiku można po prostu kupić giftcardy.

RE: Jakie nagrody chcielbyście zobaczyć na prizers? - PokerStars1910 - 20-11-2011 12:54

Ano możliwe, ale sądzę, że bardziej by się opłacało rozwiązać to jakoś inaczej, zresztą nie moja w tym głowa, tak czy siak - pomysł z pewnością dobry. Wink