Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Jak zarobić na nowy komputer ? - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Zarabianie przez Internet (/Forum-Zarabianie-przez-Internet-33)
+--- Dział: Dyskusja o Zarabianiu (/Forum-Dyskusja-o-Zarabianiu-248)
+--- Wątek: Jak zarobić na nowy komputer ? (/Temat-Jak-zarobic-na-nowy-komputer-45089)

Strony: 1 2 3 4

RE: Jak zarobić na nowy komputer ? - mixmax - 07-03-2012 17:12

(27-10-2011 13:20)rasta napisał(a):  Witam,
Od paru miesięcy zbieram na nowy komputer, mam fatalny sprzęt, dlatego postanowiłem kupić nowy. Próbowałem swoich sił na "Wupload, Filesonic" itp lecz zarobiłem, zaledwie 3$ przez miesiąc. Aktualnie proboje swoich sił na Sharecash itd, ale ten komputer nie jest w stanie zrobić nawet ciekawych filmów, którymi mógłbym zainteresować ludzi do ściągania. Uzbierałam trochę kieszonkowego, ale nie jest tego zbyt wiele zaledwie 350zł. Nie mam czasu pracować "roznosić ulotek" itp. Chciałbym się dowiedzieć, może wy macie dla mnie jakieś rady, którymi wkońcu mógłbym zarobić na ten swój wymarzony komputer.

Za dobre rady daje +
Za najlepsze wysyłam $$ jak coś zarobie Wink

Pozdrawiam

UWAGA:Nowy sposób na zarobek w internecie.Zarobki ponad 5 tys.To naprawde działa.Wejdz na stronę i przekonaj sie sam!Ja juz zarabiam i to nie jest żadna ściema!

http://dobryzarobek.pl/

RE: Jak zarobić na nowy komputer ? - djmichu - 13-03-2012 21:13

zapraszam na stronę http://zarabiam.com/Temat-ogloszenia-nauczyciel-uploadu-50536

RE: Jak zarobić na nowy komputer ? - Puzel12 - 13-03-2012 21:35

zaptaszam na centrumreklam jak bys mial duzo poleconych to pomalu sie uzbiera

RE: Jak zarobić na nowy komputer ? - maarcin004 - 15-03-2012 22:24

testował ktoś?

RE: Jak zarobić na nowy komputer ? - Cashme - 11-06-2012 22:33

Na siedzenie i klikanie czas się zawsze znajdzie... gorzej z roznoszeniem ulotek, bo to meeeega zabiera czas... żeby zarobić w internecie, trzeba trochę zainwestować nie tylko pieniędzy ale i czasu, więc szybko na nowy komputer nie zarobisz.

RE: Jak zarobić na nowy komputer ? - Filipus - 11-06-2012 23:35

Ja tam Ci polecam MyPaya... W rok uzbierasz na Nowego kompa. : P

Moje zarobki tam to od 3zł do nawet 11zł dziennie + bonusy.

W 11 dni zarobiłem jakoś 80-90zł...

RE: Jak zarobić na nowy komputer ? - Damkofr - 12-06-2012 06:18

Popieram wypowiedź Killera na 1 stronie. Mam 6 filmików na yt, żaden z nich to nie jest dobra nisza tylko oklepane. Dochodzi do tego nisza inna ktorą wykonuje bardzo rzadko i w małych ilosciach. Mimo to od 15 maja do dzisaj zarobiłem prawie 80$ wiec naprawdę nie rozumiem o co chodzi. Gdybym poświęcił więcej czasu to pewny jestem że zarobek byłby większy.

RE: Jak zarobić na nowy komputer ? - Piters0n - 15-06-2012 18:51

Ja zarabiam od niedawna lecz podłapałem parę sztuczek Smile Upload'em zajmuję się 3 miesiące i jak na razie wpadły mi następujące sumy : kwiecień - 121$ (-3.95$ przelew z PayQuicker'a do polski), Maj- 153$, kwiecień- 205$ ( dzisiaj jest 15.06 a kaska leci cały czas Big Grin). Jestem bardzo zadowolony z tych zarobków, ponieważ i tak siedzę na komputerze i gram więc w między czasie zajmuję się Uploadem Smile Polecam każdemu kto potrzebuje jakiejś sumki i chce łatwo zarobić Tongue Tak naprawdę wystarczy siedzieć nad tym łącznie 1h dziennie i to wystarczy ( przynajmniej u mnie ).
Pozdrawiam !

RE: Jak zarobić na nowy komputer ? - lukisop - 16-08-2012 14:46

a według mnie i tak najlepiej jest zarabiać w "realnym świecie nie internet " bo na tym wszyscy nie zarobią bo nie każdy potrafi albo wydaję mu się że chce gdy tak naprawdę by chciał żeby ktoś inny na niego zarabiał tak ciężko odejść od kompa i zarabiać roznosząc ulotki czy gdzieś się zatrudnić ja mieszkam nad morzem i nie wiem jak u was ale w sezonie zawsze się praca znajdzie
i uwierzcie mi 2 miesiące i masz na nowego kompa Smile

RE: Jak zarobić na nowy komputer ? - Dakkar Fezboul - 17-08-2012 02:37

Może nad morzem Smile Ja zarabiam na hyipach, tych stacjonarnych i takich internetowych. Najbardziej zadowolony jestem z UInvest, w którym od maja (4 miesiące) zarobiłem ponad 400 dolarów, bez poleconych (inwestując 500). Teraz trochę zacząłem polecać i od razu kaski przybyło.

400$ to ponad 1300zł. Na komputer jeszcze nie starczy, ale już jest jakaś podstawa.
Jakby co zapraszam: http://goo.gl/1OYkE