punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo (/Temat-punkcik-ctwg-pl-wielki-scam-i-oszustwo-44895) |
RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - machu123 - 22-10-2011 23:14 OO przepraszam za długo klawisz przetrzymałem ale wrócmy do dyskusji o tym scamie RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - Madroxx - 22-10-2011 23:15 Dali Ci bana i od razu chcesz ich sprzedać w urzędzie że nie mają działalności gospodarczej ? "Sam nie weźmie ale drugiemu nie da" Potem wiadomo czemu większość zakłada firmy poza granicami państwa... RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - machu123 - 22-10-2011 23:17 Heh umiesz czytac kolego? Dali mi bana po tym jak zacząłem pisac o tym. Jeszcze rano nie miałem bana. Zacząłem pisać ok 12 a bana dostałem o 22:30. Powyżej screen z powodem bana. RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - Punkcik - 22-10-2011 23:37 Owszem ban był o 22:30 ze względu na pisanie bredni na chacie, a użytkownicy nie mają zamiaru czytać takiego czegoś zwłaszcza że założył temat na naszym forum na który odpowiedziałem. Co do całego tematu, jest to użytkownik który prowadził jedno z forum o podobnej tematyce co to. Zwerbowali na nie Artura (były członek teamu) o czym nie miałem pojęcia. Mieli potem założyć własny serwis o czym pisał tu albo na naszym czacie dziś, już nie pamiętam. Artur nic nie robił w serwisie i nawet niektórzy użytkownicy nie znali Artura mimo, że był adminem. Regularnie pomagał użytkownikowi machu123 oraz oszukał serwis zmieniając numer konta na umowach na swój i tym samym nie otrzymałem pieniędzy. Do tego Artur wypiera się kompletnie, mimo że Admin tamtego forum wszystko wcześniej potwierdził. Dostałem SS z rozmowy na gg z pewną osobą. Więc ja powtórzę się kolejny raz, serwis działa legalnie a ów użytkownik chce wywołać aferę nie wiedząc nic kompletnie o serwisie. Twierdzi, że nie rozliczamy się z Urzędem Skarbowym i niby tą informację otrzymał od Artura (pisał o tym na chacie), szkoda że nie przejrzał on dokumentów przed ich edycją i wysyłką. RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - Jeppers - 23-10-2011 00:12 Pisałem z tym osobnikiem na sb i co mogę wywnioskować ? Próbuje pokazać jaki to on jest oh i ah, a wychodzi "dupa blada" i robi z siebie błazna. Jak zacząłeś tak pisać na czacie to właściciela serwisu jak do mnie na SB to się nie dziw, że dostałeś bana, tylko moja cierpliwość i dobre serce nie sprawiły, że nie dałem Ci go wtedy u nas... Nie ma się czemu dziwić... Milczenie jest złotem tyle w temacie, zamknij jape na drugi raz to bana nie dostaniesz RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - MareKSG - 23-10-2011 00:53 Nielegalne, nielegalne, nielegalne... Na miejscu właściciela tego serwisu pozwałbym Cię, za bezpodstawne oskarżanie i oczernianie. Gadasz tak choćbyś postradał wszystkie rozumy, a prawda jest taka, że na gównie się znasz i jeszcze oskarżasz innych. Ogarnij się. RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - machu123 - 23-10-2011 08:03 OK skoro takuważacie. Zarazwyjasnie skad moje oskarżenia. Jak jużwieciebyłyadminzostał wyrzucony i to on powiedzaiłmicałą prawdę. AwiecMarkuchybaniemasz racji OK wiec tak prosze admina lub moderatorow o zamkniecie tematu. Sprawe załątwie inaczej RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - Punkcik - 23-10-2011 09:44 Zanim zrobisz z siebie kompletnego debila pozyskaj informacje z wiarygodnego źródła. Nie mam obowiązku Ci udowadniać nic, ale zaczynasz mnie wkurzać. O to przykład jednej z pierwszych umów: Jak już jesteś taki znawca i w ogóle przestrzegasz prawo to powiedz mi czy rozliczasz się w z wygranych nagród w serwisach tego typu? Bo coś mi się wydaje, że nie więc też mam Cie oskarżyć? Mam nadzieję, że dla innych użytkowników to co napisałem i to co wstawiłem jest wystarczającym dowodem na to, że działamy legalnie. RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - Scoobyx - 23-10-2011 10:24 @machu123: skoro jesteś taki najlepszy, wszystko legalne, to ciekawe czy Windowsa też masz oryginalnego =)) Co do tematu to naucz się pisać. RE: punkcik.ctwg.pl = wielki scam i oszustwo - machu123 - 23-10-2011 11:41 OK. Dziękuje o to mi chodziło temat do zamkniecia. Mój bład więc jeszcze raz dzięki |