Zarabiaj z eBroker! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Programy Partnerskie oraz Programy Afiliacyjne (/Forum-Programy-Partnerskie-oraz-Programy-Afiliacyjne-354) +--- Dział: Programy partnerskie, sieci afiliacyjne oraz systemy reklamowe (/Forum-Programy-partnerskie-sieci-afiliacyjne-oraz-systemy-reklamowe-92) +--- Wątek: Zarabiaj z eBroker! (/Temat-Zarabiaj-z-eBroker-44681) |
RE: eBroker - Program Partnerski - luidor - 02-12-2013 09:40 Na początku to przeczytajcie regulamin ebroker. Do rozliczeń potrzeba pesel, dowód osobisty, nip. 50zł otrzymujesz na start za rejestrację w tym programie a zarabiasz na produktach finansowych, które polecasz innych osobom i od tego masz określoną stawkę prowizji. Plusem jest, że informacja o rozliczeniach przychodzi na podany email na koniec miesiąca. Pieniądze wypłacisz na podane konto gdy osiągniesz minimalny próg. RE: eBroker - Program Partnerski - doktorspile - 02-12-2013 20:57 Dane o których wspomniał poprzednik są niezbędne do wystawienia rachunku i późniejszego rozliczenia podatku. Program jest jak najbardziej wypłacalny i pozwala zarobic. Zainteresowanym chętnie udzielę pomocy. Pozdrawiam RE: eBroker - Program Partnerski - socialblur - 05-12-2013 08:45 Podanie danych to nie problem jeśli regulamin jest jasny a pieniążki wpływają i firma nie jest krzakiem. Zarobiliście już tam coś, pewnie cięzko jest kogoś nakłonić? RE: eBroker - Program Partnerski - doktorspile - 09-12-2013 23:36 Żeby zarabiać nie musisz nikogo nakłaniać. Oczywiście jeśli posiadasz subpartnerów to czerpiesz także zyski z ich pracy, ale możesz zarabiać bez nich. Ja zarabiam co miesiąc kilkaset złotych. Pierwszy zarobki przyszły po 3 miesiącach, ponieważ rozliczenia są przesunięte w czasie ze względu na rozliczenia eBroker z instytucjami. Teraz otrzymuję wypłaty co miesiąc, 20 dnia miesiąca. Jeśli jesteś zainteresowany pracą w tym programie to chętnie udzielę Ci pomocy na początku oraz odpowiem na wszystkie Twoje pytania. RE: eBroker - Program Partnerski - artur.sarnecki - 31-12-2013 15:23 Prawda nie jest do końca taka rozliczenie jest na końcu miesiąca ale walidacja wniosków zależy od firm z którymi ebroker współpracuje a tu cudów nie ma trwa to nawet i 4 miesiące..... statystyki nie są czytelne ani miarodajne, w bankierze wiem ile miałem wniosków a tutaj dowiem się po rozliczeniu stawka 50 zł za krótki wniosek tak...ale regulamin nie mówi że jest to 50 zł za lead akcję, sprzedaż...nie wiesz tego i ... 50 zl zdarza się bardzo żadko, ogólnie stawki są niższe niż u bankiera 50 zł na start można wypłacić jak dorzucisz jeszcze sto z prowizji próg to 150 zł ogólnie pp jest ok na początek, jest prosty i płacą na czas ale nie jest lepszy od bankiera (05-02-2012 20:40)Kicaj89 napisał(a): Program przyciąga wydawców lepszymi stawkami i rzetelnym modelem wynagrodzeń – jest to JEDYNY program na rynku, który tak oferuje unikatowe korzyści dla wydawców: RE: eBroker - Program Partnerski - grzesiek1990 - 12-04-2014 13:37 Co do rozliczeń to rację ma poprzednik. Leady są rozliczane z 3 miesięcznym opóźnieniem jednak jest to jasno podane w regulaminie. W bankierze są wyższe stawki, a większość produktów się powtarza. Jednak warto być w obu programach. Chętnie pomogę początkującym w zamian za rejestrację z moich reflinków. RE: eBroker - Program Partnerski - artur.sarnecki - 13-04-2014 18:44 myślę że ebroker i bankier ładnie się uzupełniają więc polecam RE: eBroker - Program Partnerski - mojkrzycka - 03-03-2015 18:40 Witam, Będę wdzięczna jeśli ktoś będzie mi w stanie pomóc a może inaczej- na kierunkować czy mój problem to odosobniony przypadek czy coś jest na rzeczy. Ebrokerpartner, jestem u nich już kolejny rok. Generalnie mało akcji wykonuję, gdyż stawki mają mało konkurencyjne. Jeśli już zdarzy się jakaś ciekawa kampania,to - jak zapewne wiecie- rozliczanie u nich trwa dosyć długo.Średnia to 2,3 miesiące MINIMUM. Z założonymi kontami osobistymi praktycznie 70% wszystkich wniosków muszę reklamować; co więcej 100% moich reklamacji do tej pory było uwzględnionych pozytywnie.Czyli gdybym chciała być wścibska to bym napisała= gdybyś się "frajerko" nie zgłosiła po swoje,to by przepadło. Nie wiem co jest nie tak... Teraz sprawa najważniejsza- w listopadzie zaczęła się u nich ale i w innych sieciach również,kampania "internetowy kantor". Wymagane było założenie konta, dodanie rachunków bankowych, TRANSAKCJA nie była wymagana ( mimo to moje leady je robiły ) Dziś dostaję informację,że moje ponad 60 wniosków nie zostało po stronie wydawcy nawet zauważone...Opiekun mi pisze,żebym celem reklamacji podać jej dane leadów....Po 4 miesiącach,60 leadów... Ręce mi opadły, nerwy staram się trzymać na wodzy a co najgorsze,w styczniu i lutym gdzie jeszcze akcji nie rozliczyli,miałam złożone u nich prawie 450 wniosków. Pytanie krótkie,czy ktoś ma/miał podobną sytuację? Czy komuś jakimś cudem zaliczyli listopadowy internetowy kantor? Ja już do nich oczywiście napisałam,ale tej sprawy nie popuszczę. Jeśli w ich opinii mój czas promowania kampanii na mojej stronie wychodzi w ich rachunkach na zero złotych to ja przestaję się u nich bawić. Inna sieć bez problemu zaliczyła,ba już wypłaciła mi pieniądze za tą samą akcję a u nich o każdy jeden lead trzeba walczyć. Będę wdzięczna za jakieś info od postronnych osób nie związanych z Ebroker. RE: eBroker - Program Partnerski - Artur Kusmierek - 04-03-2015 13:39 Ze swojej strony chciałbym dodać, że program jest wypłacalny (otrzymałem wpłatę w poprzednim miesiącu na kwotę 515,42), jednak problem o którym piszę mojkrzycka zauważyłem już jakiś czas temu i bardzo mnie to zraziło do tej sieci. Żeby się prosić o prowizję, która Nam się należy za wykonaną pracę - strzał w kolano :/ Na rynku są co najmniej 4 inne programy partnerskie z branży finansowej w których prowizję są wyższe, a skuteczność rozliczanych wniosków na korzyść wydawcy. RE: eBroker - Program Partnerski - albertc - 04-03-2015 21:43 No program ma już trochę lat i rzeczywiście stawki nie są najlepsze. Co do akcji z internetowym kantorem to szczerze mówiąc pierwsze słyszę o takim przypadku. Ja nie brałem udziału w akcji ale zapytam znajomego, jak coś się dowiem to dam znać. |