Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! (/Temat-Konkurs-Unibet-EXPERT-FC-Nagrody-co-tydzien-specjalne-co-miesiac-44375)

Strony: 1 2 3 4

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - Blackpanter - 27-02-2012 14:42

Widzę,że cisza w temacie , ale kilka odób gra w naszej podlidze. O nagrody bardzo ciężko , bo 2000 graczy , ale ja byłem raz blisko 11 miejsce w lidze niemieckiej. Teraz jestem 6 w lidze holenderskiej. ciekawe czy mi przyznają nagrodę. Widzę że raz na pół roku mam szansę na nagrodę w jakiejś lidze. Chyba statystycznie to jestem w normie przy tylu graczach. Są inne konkursy wiec generalnie , szanse sa na 1 nagrode na miesiac , ale tylko dla dobrych graczy. Bez Canal , czyu iinej płatnej telewizji typujemy jak w totolotku, a nie oto chodzi

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - dombros15 - 29-02-2012 23:12

Mam jedno pytanie jak dojdą jaki jest twój nick na unibet żeby kase wpłącili jak wygram?? po e mail czy tzeba gdzies podac

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - Blackpanter - 01-03-2012 10:11

Jak wygrasz to po pewnym czasie , (do 2 tygodni) przychodzi od nich mail (prosto z unibet) i tam bedziesz miał wskazówki co masz podać. PS: a wygrałeś juz coś

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - Tom607 - 01-03-2012 16:31

Mam pytanie,zapisałem się z linka i chciałem się dowiedzieć jak zbierane są punkty?Czy dostaję je za wytypowanie wszystkich meczy poprawnie czy tez inaczej?

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - Blackpanter - 02-03-2012 09:17

Inaczej, poczytaj sobie o zasadach, generalnie liczy sie sume punktów za poprawnie wytypowanie zdarzenia, ale są bardzo zróżnicowane punkty. Za trafienie na faworyta z kursem 1,3 masz tyle punktów. ale juz jak trafisz remis to bedziesz miał ok 3 pkt. Czyle samo trafienie tzw pewniaków nic a nic nie daje Smile :)Poczytaj regulamin i zagraj to zobaczysz jak ci podlicza. Powodzenia , 2tys graczy juz czeka na rywalizację, a w naszej podlicze te zgra pare osób , było 5 , teraz to nie wiem

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - Tom607 - 05-03-2012 20:18

Podoba mi się ta gra! 1 tydzien i 30,58 punktów za wytypowane mecze Serie A i 6 miejsce w lidze,czyli wygrałem nagrodę tygodniową?Big Grin Kiedy dostanę od nich jakąś odpowiedż?

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - Blackpanter - 06-03-2012 19:29

Gratki no no, jestem pod wrażeniem , bo cięzko cos wygrać, spoko o kasę, chyba pod koniec tego tygodnia, maila otzrymasz, a pieniądze za jakieś 2 tygodnie (jak wszystko było wz regulaminem)

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - Tom607 - 06-03-2012 20:46

Dzisiaj dostałem maila z informacją o wygranej i wysłałem im skan dowodu i nazwę użytkownika.Ciekawe jak szybko dostanę pieniądze:]

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - dombros15 - 10-03-2012 05:50

jak np działam w waszej podlidze i ogólnej to jak się wygrywa np w waszej lidze zajmę 10 miejsce i w ogólnym to 2 nagrody czy ta nasza liga ez nagród za odp dzięki i dam reputa +1 Wink

RE: Konkurs Unibet EXPERT FC - Nagrody co tydzień, specjalne co miesiąc !!! - kris6917 - 12-03-2012 20:31

(10-03-2012 05:50)dombros15 napisał(a):  jak np działam w waszej podlidze i ogólnej to jak się wygrywa np w waszej lidze zajmę 10 miejsce i w ogólnym to 2 nagrody czy ta nasza liga ez nagród za odp dzięki i dam reputa +1 Wink

za naszą podlige nie ma nagród tylko za ranking ogólny