iPod czy smartphone? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-10) +--- Wątek: iPod czy smartphone? (/Temat-iPod-czy-smartphone-43194) |
RE: iPod czy smartphone? - Leopard - 19-09-2011 18:01 iPod'a nie kupuj. Noszenie dwóch urządzeń w kieszeniach mija się z celem, a po drugie iPod'a użyjesz w pełni tylko w zasięgu Wi-Fi. Jeśli podobają Ci się urządzenia z Jabłkiem to popatrz na iPhone. Myślę, że za 7 stów wyhaczysz 3GS'a używanego. RE: iPod czy smartphone? - Daminn - 19-09-2011 20:15 Ale za to bez obawy może katować ipoda i nawet jak padnie to jest w kontakcie. Jak chce dużo grać również ipod będzie lepszym rozwiązaniem. Ale tu już Autor musi przemyśleć. RE: iPod czy smartphone? - Youtuber - 19-09-2011 20:17 No jak do gier to wiadomo że jabka lepsze pozatym jak ipoda to poczekaj bo mogą teraz wyjść iPody Touch 5g i 4g potanieją RE: iPod czy smartphone? - omisiu - 20-09-2011 15:28 Gry to rzecz drugorzędna. Więc postanowione kupuję Ace'a a iPod to się zobaczy RE: iPod czy smartphone? - mikolaj90 - 20-09-2011 20:35 Po co Ci Ipod ? Dla mnie to jest głupota szczerzę. Masz Galaxy Ace, muzę masz, wifi masz. Masz po prostu smartfona dzięki któremu możesz robić praktycznie wszystko to co na kompie. Ipody są dla osób, które lubią szpanować jak to się niestety w tych czasach mówi lub dla tych co wolą słuchać tylko muzyki. RE: iPod czy smartphone? - Yanke$ - 27-09-2011 18:27 Ja z tele praktycznie nie korzystam, a mam ipoda i nie uważam, że mam go dla lansu. Zajebista jakość dźwięku, super gry no i wgl. Ja jak nie korzystam prawie z tele brałbym ipoda (no i wziąłem) a co ty zrobisz to już twoja sprawa. Ja tylko tyle od siebie. Takiej jakości muzy nie da ci żaden inny smartfon poza iphonem oczywiście. RE: iPod czy smartphone? - mikolaj90 - 27-09-2011 19:02 Jaka to jest ta jakość ? Ciągle ciekawi mi jaka ona musi być Granie na smartfonie jest o wiele lepsze. RE: iPod czy smartphone? - mariio - 27-09-2011 22:12 uwierz że w Galaxy S i Wave jest chip muzyczny o porywnawlnej jakości dźwięku do iPoda i ile nie lepszej RE: iPod czy smartphone? - Daminn - 28-09-2011 15:47 Lepszego na pewno nie ma, lecz zapewne autor nie jest audiofilem, a normalnym użytkownikiem i nie zauważy jakieś znaczącej różnicy. RE: iPod czy smartphone? - mariio - 28-09-2011 17:04 też tak myślę ale z tym chipem to można się kłócić |