![]() |
Wrześniowy EVENT - Wygrywaj z Zarabiam.com - Wygraj Grill, słuchawki, koszulke i inne - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wrześniowy EVENT - Wygrywaj z Zarabiam.com - Wygraj Grill, słuchawki, koszulke i inne (/Temat-Wrzesniowy-EVENT-Wygrywaj-z-Zarabiam-com-Wygraj-Grill-sluchawki-koszulke-i-inne-43123) |
RE: Wrześniowy EVENT - Wygrywaj z Zarabiam.com - Wygraj Grill, słuchawki, koszulke i inne - Mazurex1 - 01-10-2011 10:20 Gratulacje wszystkim byłem 15 ![]() RE: Wrześniowy EVENT - Wygrywaj z Zarabiam.com - Wygraj Grill, słuchawki, koszulke i inne - Admin - 01-10-2011 10:46 gratuluje zwyciezcom, adres wysyłki oraz nazwę wygranej proszę podać na pw w ciągu wekkendu. RE: Wrześniowy EVENT - Wygrywaj z Zarabiam.com - Wygraj Grill, słuchawki, koszulke i inne - Scoobyx - 01-10-2011 10:49 Czyli w poniedziałek zostaną wysłane nagrody, tak? RE: Wrześniowy EVENT - Wygrywaj z Zarabiam.com - Wygraj Grill, słuchawki, koszulke i inne - polik95 - 01-10-2011 19:24 no no Gratuluje wszystkim RE: Wrześniowy EVENT - Wygrywaj z Zarabiam.com - Wygraj Grill, słuchawki, koszulke i inne - Lookso - 15-10-2011 18:07 (01-10-2011 10:49)Scoobyx napisał(a): Czyli w poniedziałek zostaną wysłane nagrody, tak? Dostał już ktoś te nagrody? U mnie nic a miałem mieć długopis jeszcze z poprzedniego EVENTU... ![]() Wysłałem informacje jak trzeba było i brak odzewu. Prawie jak na Lockerz ![]() RE: Wrześniowy EVENT - Wygrywaj z Zarabiam.com - Wygraj Grill, słuchawki, koszulke i inne - Admin - 15-10-2011 18:55 już pisałem że ostatnio napięte terminy i nie mam za bardzo czasu, ale spokojnie nagrody czekają. |