Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Wrześniowy EVENT - Wygrywaj z Zarabiam.com - Wygraj Grill, słuchawki, koszulke i inne - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Wrześniowy EVENT - Wygrywaj z Zarabiam.com - Wygraj Grill, słuchawki, koszulke i inne (/Temat-Wrzesniowy-EVENT-Wygrywaj-z-Zarabiam-com-Wygraj-Grill-sluchawki-koszulke-i-inne-43123)

Strony: 1 2 3

RE: Wrześniowy EVENT - Wygrywaj z Zarabiam.com - Wygraj Grill, słuchawki, koszulke i inne - Mazurex1 - 01-10-2011 10:20

Gratulacje wszystkim byłem 15Big Grin

RE: Wrześniowy EVENT - Wygrywaj z Zarabiam.com - Wygraj Grill, słuchawki, koszulke i inne - Admin - 01-10-2011 10:46

gratuluje zwyciezcom, adres wysyłki oraz nazwę wygranej proszę podać na pw w ciągu wekkendu.

RE: Wrześniowy EVENT - Wygrywaj z Zarabiam.com - Wygraj Grill, słuchawki, koszulke i inne - Scoobyx - 01-10-2011 10:49

Czyli w poniedziałek zostaną wysłane nagrody, tak?

RE: Wrześniowy EVENT - Wygrywaj z Zarabiam.com - Wygraj Grill, słuchawki, koszulke i inne - polik95 - 01-10-2011 19:24

no no Gratuluje wszystkim

RE: Wrześniowy EVENT - Wygrywaj z Zarabiam.com - Wygraj Grill, słuchawki, koszulke i inne - Lookso - 15-10-2011 18:07

(01-10-2011 10:49)Scoobyx napisał(a):  Czyli w poniedziałek zostaną wysłane nagrody, tak?

Dostał już ktoś te nagrody?
U mnie nic a miałem mieć długopis jeszcze z poprzedniego EVENTU... Undecided
Wysłałem informacje jak trzeba było i brak odzewu. Prawie jak na Lockerz Tongue

RE: Wrześniowy EVENT - Wygrywaj z Zarabiam.com - Wygraj Grill, słuchawki, koszulke i inne - Admin - 15-10-2011 18:55

już pisałem że ostatnio napięte terminy i nie mam za bardzo czasu, ale spokojnie nagrody czekają.