Obietnice Lockerz - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Obietnice Lockerz (/Temat-Obietnice-Lockerz-4231) |
RE: Obietnice Lockerz - Davids69 - 05-04-2010 03:57 Typowy Polak xD Dać Ci palca to byś calą ręke upier*olił. Dają Ci nawet fajne nagrody tylko za klikanie, więc prosze was nie piszcie juz wiecej takich postów bo to sie zaczyna robić denerwujące i nudne. PS. Temat "chyba" do zamknięcia RE: Obietnice Lockerz - Shaiders - 05-04-2010 09:59 Spokojnie, obiecali to spełnią. Paczki docierają więc serwis dobry i uczciwy. RE: Obietnice Lockerz - DJAd1 - 05-04-2010 10:43 Tu nie chodzi czy za darmo czy nie! Ale nam "obiecali" to powinni się z tego wywiązać .. A nie piszą newsy że to już ostatni restock i będzie sklepik.. Zamiast tak pisać powinni od razu napisać że sklepik będzie pod koniec czerwca i tyle. RE: Obietnice Lockerz - Devillek - 05-04-2010 11:59 oni mają ok 700k użytkowników jakby się podpisało nawet 1 tyś (a wątpie) to im to nierobi różnicy. RE: Obietnice Lockerz - aqua-chan - 05-04-2010 12:00 Przez te ich przekręty aż zbierać punkty się odechciewa. Siedzę aktualnie w dwóch stronach - lockerz i takeagift i coś czuję że z tej drugiej szybciej wyrwę PSP :| [I taniej - z USA mogę zapłacić cło i vat za ok 200zł a tak to kupię 2 razy konto elite za 22zł i bd mieć konsolę europejską]. Ale z lockerz nie rezygnuje, może coś uda mi się złapać - jak znajomi dowiedzą się że coś wygrałam to aż będą się prosić o zaproszenia @DJAd1 - lol llama badge xD RE: Obietnice Lockerz - Zythus - 05-04-2010 12:24 @up no wiesz, ostatnio nikt nie płacił vatu/cła, więc może coś z tym lockerz zrobiło. Poza tym, czego się spodziewać? Dużo jest ludzi, to i nagrody upolować ciężko. PSP na TakeAGift na 1 restocku na pewno będzie łatwo upolować, ale już na następnych coraz trudniej. Osobiście nie nazbieram raczej wystarczającej liczby stars na PSP na 1 restock, ale na drugi powinienem dać radę. RE: Obietnice Lockerz - Miu - 05-04-2010 12:32 Ja też sądzę że petycja wysłana przez część użytkowników forum nie ma sensu.Dla nich to naprawdę wisi,czy kilkaset osób straci sznsę na wygrywanie nagród.Jak ktoś juz wczesniej napisał,żeby zwrócili na to uwagę,potrzeba kilkuset tysięcy ludzi... RE: Obietnice Lockerz - Magnus - 05-04-2010 12:58 Właśnie ... Trzeba żeby z 50% użytkowników lockerz.com wysłali petycję |