Czekamy na kolejne restocki! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: Czekamy na kolejne restocki! (/Temat-Czekamy-na-kolejne-restocki-4200) |
RE: Czekamy na kolejne restocki! - turbocwaniak - 31-03-2010 14:42 Restocki są lepsze.... Nawet jak by ten sklepik był w pełni za PTZ, a nie pełniły one funkcję zniżki, to nie było by stałej dostępności tych "LEPSZYCH" nagród... RE: Czekamy na kolejne restocki! - Burned - 31-03-2010 14:50 Jeśli już otworza to zrobią że możesz zamówic nagrode jedna na dwa lub trzy miesiace to by chyba wyrobili, tylko poczatke pewnie byl by dla nich ciezki bo mnostwo osob by zamowilo na starcie. Ja chce sklepik nawet jakby jeszcze x2 ceny podniesli bo te restocki mnie denerwuja czekam kilka dni siedze po kilka godzin a oni robia o wogule nawet nie pelnej godzinie i wal. RE: Czekamy na kolejne restocki! - mar97 - 31-03-2010 15:54 Według mnie to wszystko było ukartowane. Oni nas powinni uprzedzić, kiedy będzie restock, powinno być więcej nagród i powinni usunąć to : Sorry, you're not in this redemption, bo przez to nic nie wygrałem i zepsuło mi mój 1 restock. RE: Czekamy na kolejne restocki! - Magnus - 31-03-2010 16:23 Każdy tak ma że 1 razem nic nie zgarnie ... RE: Czekamy na kolejne restocki! - Athemis - 31-03-2010 17:52 Hm... Tak liczyłem na ten sklep no ale cóż... najwyraźniej Lockerz lubi bawić się userami i zmieniać zdanie, ale uszanujmy to bo przecież te nagrody są za darmo. Kolejny restock? Ok, ale ustawiany pod Amerykanów bo po 1 jest duużo więcej nagród i wolę żeby był po 22 niż takie coś: Jem kolacje ładnie, pięknie. Wchodzę 20:22 i co? Nawet koszulek nie było. Filmy, kilka bonów i tapety, więc zostawiłem sobie PTZ na coś lepszego no i co? Trzeba zbierać dalej RE: Czekamy na kolejne restocki! - Greg0rr - 31-03-2010 18:44 zbierajcie na gwarantowane nagrody. 100% pewności Jak chcecie mieć gwarantowane Wii to musicie 2 lata punkty zbierać jak jesteście Z-listerami (nie licząc filmików, same dailies i codzienne). Szybciej sam kasę uzbieram >.< 6000//8=750 pzdr RE: Czekamy na kolejne restocki! - m-kamillo - 31-03-2010 18:54 Mialo by 15 sposobów na ptz, a w koncu jest 4. Restocki moga byc ale jakby byl sklep to bym chcial zeby nagrody były jeszcze 4x droższe ale aby było 15 sposobów na ptz i nagroda dostepna kiedy chcesz RE: Czekamy na kolejne restocki! - KristopheR - 31-03-2010 19:09 Gdzie Ty masz 4 sposoby? ^^ Chyba, że wliczając znajomych RE: Czekamy na kolejne restocki! - Lejton - 31-03-2010 19:27 nic tylko brac mniej wiecej przed restockiem proszki na uspokojenie, bo inaczej to cięzko RE: Czekamy na kolejne restocki! - NaoS - 31-03-2010 21:04 Nie da się zbierać 2 lata punktów, bo po roku się kasują |