Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się (/Temat-Lockerz-oszukiwalo-Wypowiedz-sie-4167)

Strony: 1 2 3 4 5

RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - Sintui - 30-03-2010 20:06

No właśnie nie odjęło mi PTZ, ja już się pogodziłem że nic z tego nie będe miał, ale powinni przynajmniej dać jakiś informator że np. nie ma już danego towaru...

RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - ziomex983 - 30-03-2010 20:06

(30-03-2010 20:00)mikobro napisał(a):  Masakra !
Jak wszedlem w reedem, momentalnie sie zalogowalem i juz nic nie bylo praktycznie !
Jak to mozliwe ?
Miało byc wiecej nagród oraz połowa użytkowników odpadla z rywalizacji wiec szanse powinny wzrosnąć paro krotnie a tym czasem dupa za przeproszeniem !
Nie dosc ze małpka ani autofill nie działał to jeszcze wszystko poszlo w 20 sekund !
I ja sie pytam jak to mozliwe ze ktos cokolwiek zamowil w 20 sekund bez małpki ?

Co mieli odpaść??to chyba sie zaliczam

RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - Nimf - 30-03-2010 20:09

nie ma co ryczeć, to zwykły fart i już.

RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - frajeralockerz - 30-03-2010 20:10

wg mnie oszukują z ilością dodanych nagród... a najbardziej wkur***o mnie to ze data i czas będą niespodzianką-powiedzieli to wtedy kiedy international byli na prowadzeniu ;/

RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - rumi - 30-03-2010 20:10

autofill nie działał - i tu dzięki Operze >wstaw osobiste> troszkę szybciej szło Tongue

RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - joke16 - 30-03-2010 20:11

U mnie PTZ place nie działało wyczyściłem szybko ciastka i greasmokney mnie zalogował, ale już nie było co brać :/

RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - BartuS - 30-03-2010 20:15

Oszukali nas. Ja dostalem :Sorry, you're not in this redemption. I tyle, co zobaczyłem nagrody...

RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - Tech - 30-03-2010 20:16

Jak (prawie) zawsze byłem za lockerz tak teraz nie mam ich czym bronić, po prostu sobie równo pojechali po nas.

1. Użytkownicy, którzy w ogóle nie mogli się zalogować - współczuję, pewnie jakieś błędy (to możliwe, że akurat nie było celowe).

2. Miałem zainstalowany pewny skrypt odświeżania (on co 1min odświeżał) i ten skrypt zadzwonił dopiero wtedy, gdy już byłem w połowie zamawiania nagrody no i dziwnym trafem nie zdążyłem zamówić nagrody.

3. Autofill/greasemonkey nie działał, bo przed każdym wyrazem dodali "_" np "_city" zamiast "city", dlatego nikomu nie wypełniło.

Ogólnie NIE MA SIĘ CO OSZUKIWAĆ - nagród było tylko kilka (stawia, ze mniej niż na jednej fali w lutym). I to nie są tylko moje narzekania, można to łatwo potwierdzić - popatrzcie ile sposób z tego forum zamówiło coś wartościowego? Ja tylko kogoś jednego z wii widziałem. Na konkurencji podobnie, a na talkprizes (dość znanym forum) udało im się tylko zamówić JEDNEGO xboxa i JEDNEGO iPada. No coś tu jest nie tak.

Sorry, za te żale, ale szkoda mi po prostu. Po podniesieniu cen 4x spodziewałem się więcej nagród, a było wręcz odwrotnie. No trudno, trzeba czekać na restock z amerykańcami, bo jak widać wtedy już będą większe szanse.

RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - Sintui - 30-03-2010 20:18

BartuŚ. Powiem Ci tyle. Miałeś tak bo wpisałeś przy logowaniu na PTZPlace dużymi literami swój e-mail (zapewne), wtedy tak jest, wystarczy małymi wpisać i juz.

RE: Lockerz oszukiwało?! Wypowiedz się - damak89 - 30-03-2010 20:19

Lockerz.co to pobrostu jeden wielki syf i chu**ia!! Przez około 15 min od restocku nie mogłem sie zalogowac bo wyskakiwal mi obrazek jak przed restokiem, zeby wrocic pozniej. Gdy po 15 min moglem normalnie wejsc NIC juz nie bylo. Te 2 pedaly robia sobie z nas jaja! Zbieram pkt od pazdziernika i jedynie udalo mi sie jak do tej pory zamowic badziewna koszulke i w dodatku za mala bo wykupiona 2 fala w lutym byla masakryczna. Ludzie zbieraja po kilka miesiecy PTZ tylko po to zeby sie wk**wic, a tych pedalow to nie obchodzi bo robia na nas hajs. Rzuca kilka nagrod kilku milionom ludzi czy ilu tam ktorzy siedza i pilnuja godzinami nagrod a i tak nic nie zamowia. Skad pewnosc, ze nie doposcili hamburgerow do restocku?! Pewnie polowa ztych nagrod to idzie do ich rodzin i znajomych. Tak dalej panowie!