Chcesz zarabiać na uploadzie?Ten temat jest dla Ciebie! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Chcesz zarabiać na uploadzie?Ten temat jest dla Ciebie! (/Temat-Chcesz-zarabiac-na-uploadzie-Ten-temat-jest-dla-Ciebie-41132) |
RE: Chcesz zarabiać na uploadzie?Ten temat jest dla Ciebie! - CRSMTH - 16-08-2011 21:10 @Upload, a skąd masz premium za 2,5 ? ;> RE: Chcesz zarabiać na uploadzie?Ten temat jest dla Ciebie! - Upload - 16-08-2011 21:13 Zostaniesz moim reffem to wszystko Ci wytłumaczę : ))) RE: Chcesz zarabiać na uploadzie?Ten temat jest dla Ciebie! - CRSMTH - 19-08-2011 16:02 Ok, zarejestruję się z Twojego ref-a... mam nadzieję, że mi wytłumaczysz, skąd wziąć premkę za 2,5 RE: Chcesz zarabiać na uploadzie?Ten temat jest dla Ciebie! - Grub63 - 19-08-2011 16:33 zapewne z allegro :idea: RE: Chcesz zarabiać na uploadzie?Ten temat jest dla Ciebie! - mr.crow90 - 03-09-2011 19:11 No niestety nie mogę polecić Upload jako dobrego uplina. Na początku kontakt ok, czekalismy jedynie zebym pojawil sie w jego downlinie. Po godzinie kontakt się urwał, od 2 dni zero odzewu, mimo, że status ma na "zaraz wracam", taki sam, jak wtedy, gdy rozmawialiśmy Jak tylko będzie możliwość, zmieniam upline lub kasuję konto. No chyba że kolega się łaskawie odezwie i wytłumaczy co i jak ;] RE: Chcesz zarabiać na uploadzie?Ten temat jest dla Ciebie! - Androszka - 05-10-2011 13:51 Myślę, że sama pomoc za refa, to obecnie słaba oferta. Często można spotkać przy podobnych ofertach refbacka na poziomie 50% i wyższym. Chcesz zarabiać na uploadzie?Ten temat jest dla Ciebie! - Admin - 10-02-2013 11:14 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |