JPP !!! Wiecie o co chodzi - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: JPP !!! Wiecie o co chodzi (/Temat-JPP-Wiecie-o-co-chodzi-4075) |
RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - Dores - 29-03-2010 14:47 Nie normalne, ja zawsze podpisuje!!!!!!!!!!!!!!! RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - szczepan - 29-03-2010 14:48 według mnie to na pewno sprawka poczty polskiej bo mojemu koledze (też fife soccer 10) przywieźli kurierzy z UPS i normalnie wszystko było RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - Kilol - 29-03-2010 14:49 (29-03-2010 14:41)DJAd1 napisał(a):(29-03-2010 14:39)Kilol napisał(a): Zamawiałem Fife Soccer 10. A była mowa, że nie mają prawa do zaglądania do paczek... Dowód, że w tej paczce miała być gra mam. W każdej paczce znajduje się ten papierek i na nim piszę, że wygrałem grę itd... Wy na serio podpisujecie paczki z Lockerz ? RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - HcK - 29-03-2010 14:54 Gość który wiózł Ci tą grę najprościej w świecie ją sobie zabrał, bo w Polsce na poczcie pracują same *ciach* i złodzieje(jeśli już ktoś tak pisał to sorry, ale tematu nie czytałem). RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - wesolutki - 29-03-2010 14:56 Już nie wiem gdzie mam napisać o interwencje w mojej sprawie. Pisałem w moim temacie post, zgłaszałem przez button "Zgłoś". Może jak napiszę w temacie moda to w końcu ktoś z szanownej elity zauważy? RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - wiktor953 - 29-03-2010 14:59 TAK POZA TEMATEM; opowiem m=wam kawał: Zbliżały się święta. Jaś był bardzo biedny, ale chciał dostac od mikołaja narty, buty i strój. Napisał do niego list z prośbą o te prezenty. Poszedł na poczte aby wysłać list. Pracownice poczty przeczytały lis Jasia i stwierdziły, że złożą sie na przezenty. Kupiły mu narty i buty. Po świętach Jaś wraca na pocztę aby wysłać list do Mikołaja który brzmi; "Drogi Mikołaju! Dziękuję ci bardzo za narty i but, a ten strój to ta ku*** na poczcie musiałby podpier*****" KONIEC Troche pasuje do tematu RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - murek - 29-03-2010 15:11 Powinieneś dużo listów trzeba podpisywać a co dopiero paczke... Porażka RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - pitfromhell - 29-03-2010 15:13 Kilol, ta paczka to z którego restocku ? I jak się zamawia nagrody na restockach to można wybrać sposób dostarczenia paczki? RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - Kilol - 29-03-2010 15:16 (29-03-2010 15:13)pitfromhell napisał(a): Kilol, ta paczka to z którego restocku ? I jak się zamawia nagrody na restockach to można wybrać sposób dostarczenia paczki? Paczka jest z Lutowego restocku. Skiny, gry i takie tam nagrody dostajesz pocztą, a do tych większych nagród masz do wyboru pocztę, lub kurier. RE: JPP !!! Wiecie o co chodzi - Dores - 29-03-2010 15:18 Foty daj |