Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Definitywny koniec PE i innych firm wysyłkowych! - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140)
+---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285)
+----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20)
+----- Wątek: Definitywny koniec PE i innych firm wysyłkowych! (/Temat-Definitywny-koniec-PE-i-innych-firm-wysylkowych-37838)

Strony: 1 2 3 4

RE: Definitywny koniec PE i innych firm wysyłkowych! - Vesperus - 29-05-2011 21:55

Oni są po prostu niepoważni uniemożliwiają nam zamawianie w SHOP dodatkowo mają wszystkich gdzieś. Wygrałem na restocku 5x redemtion (4 i 5)2x Ipod nano. Nie otrzymałem żadnej informacji czy nagroda ta została potwierdzona czy nie po prostu siedzą cicho. Jeśli dalej będą tak postępować coraz więcej osób zacznie odchodzić i upadną. Bo w tym momencie:

SHOP->nie można zamówić
REDEMPTION->90% szans na anulacje
24/7-> bez bota nie można nic zamówić

RE: Definitywny koniec PE i innych firm wysyłkowych! - magic - 29-05-2011 22:44

witam, a no tak ja otrzymałam anulacje 2x5$ tylko nie wiem dlaczego? Zamawiałam ręcznie czekając kilka godzin na reedemption.
Nie wiem co się dzieje z lockerz ale spada na psy. Otrzymałam również anulację zamówienia złożonego w shopie. Wiem, że dużo osób oszukuje lockerz np. 3 osoby kupują ten samy wallpapier, programikami oglądają filmiki.
Ja za moją uczciwość otrzymałam anulacje a zbierałam pkt przez 6 miesięcy. Szczerze mówiąc mam tego serdecznie dosyć. Walka z support jest jak walka z wiatrakami do nich nic nie dociera. Stoją przy swoim, że coś odkryto. A prawda jest taka, że to support zniszczył mi sieć przez bana, którego otrzymałam w zeszłym roku za zbytnie odświeżanie myszką. Od tego czasu mam problemy z wejściem na shop i może dlatego coś im wykrywa. Ja w każdym razie mam już dosyć tej całej sytuacji z supportem i z lockerzem. Chyba się z nimi pożegnam.

RE: Definitywny koniec PE i innych firm wysyłkowych! - InTeR - 29-05-2011 22:51

Przecież od dawna wiadomo, że lockerz to SCAM Smile Zastanówcie się...
Pierwsze było znośnie z 30% potwierdzeń jak nie mniej i wszyscy się cieszą jakie to lockerz fajne itd.
Aktualnie jest 5% potwierdzeń a Wy nadal im nabijacie kase oglądając filmy, zamawiając z shopa, dostając anulacje i tak w kółko.

Dobra rada: Pożegnajcie się z Lockerz Wink

RE: Definitywny koniec PE i innych firm wysyłkowych! - Lubelak - 30-05-2011 05:27

Zobaczymy co na to PE Jerk
Bo głównie na lockerz firma się utrzymywała
@Topic
Wiadome było od dawna spamowaliście ,że macie anulacje ich to wkurzało to zabierają szopa Big Grin

RE: Definitywny koniec PE i innych firm wysyłkowych! - Coristo - 30-05-2011 05:31

A ja będę dalej zamawiaj 2

RE: Definitywny koniec PE i innych firm wysyłkowych! - Takahari - 30-05-2011 13:32

I skończył się dzień dziecka dla nas Big Grin

RE: Definitywny koniec PE i innych firm wysyłkowych! - m4rcin93 - 30-05-2011 15:09

to co teraz połowa się na uploading przeniesie Tongue
bo na serwisy typu T4G nie ma co liczyć Sad

RE: Definitywny koniec PE i innych firm wysyłkowych! - PiteroO312 - 30-05-2011 15:11

Nie płaczcie tak Smile Zauważył ktoś tą część :
" Lockerz will choose the method of shipping and the shipping company "
Może w tej części jest coś dobrego Wink ?

RE: Definitywny koniec PE i innych firm wysyłkowych! - maxi94 - 30-05-2011 16:14

no i lipa Big Grin

RE: Definitywny koniec PE i innych firm wysyłkowych! - michalman - 30-05-2011 18:52

Nie martwiłbym się na zapas Smile
Rok temu mieli podobną sytuacje, to chyba było po masowych anulacjach z kwietnia. Z tego co pamiętam nieźle podupadali wtedy. Potem zrobili nam eldorado z restocków shopowych i się ludzi nazbierało. Teraz będzie podobnie, zapewne.

Pozdrawiam