Wyszkolę Refa! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Wyszkolę Refa! (/Temat-Wyszkole-Refa-37690) |
RE: Wyszkolę Refa! - Kapitan statku - 02-06-2011 17:33 Gg 32473674 RE: Wyszkolę Refa! - Killer - 02-06-2011 18:41 (26-05-2011 18:44)Marczyk napisał(a): Szkoła nie jest żadnym wytłumaczeniem. Większość ludzi przeglądających tutaj ludzi ma inne zajęcia niż tylko siedzenie przy kompie. Jeżeli nie udalo Ci się przekroczyć 500$ miesięcznie, to znaczy że nie masz żadnych pomysłów aby to osiągnąć. Świetnym przykładem może być K$$$r, który pracuje, a w wolnym czasie TYLKO dorabia na sharecash(czy podróbach tego typu) i osiąga zadowalające wyniki(dla wielu kosmiczne sumki). A Ty dalej sobie wmawiaj że wyszkolisz refa.... (26-05-2011 20:49)Lubelak napisał(a):Cytat: Świetnym przykładem może być K$$$r, który pracuje, a w wolnym czasie TYLKO dorabia na sharecash(czy podróbach tego typu) i osiąga zadowalające wyniki(dla wielu kosmiczne sumki). A Ty dalej sobie wmawiaj że wyszkolisz refa.... Oboje Panowie macie po trochę racji bo to dla mnie hobby i praca w jednym, hobby bo to lubię, a praca bo mam 2,5x więcej z uploadu niż zarabiam miesięcznie na etacie... Niestety takie są polskie realia i trzeba sobie jakoś radzić. RE: Wyszkolę Refa! - Lubelak - 02-06-2011 19:49 Tak naprawdę ten co nie traktuje serwisów typu sharecash na poważnie to gówno zarabia A co do kapitana ,kręci ostro na gg wymyśla super promocje ,nie Polecam go RE: Wyszkolę Refa! - Kapitan statku - 02-06-2011 19:52 Taa bo chce mieć zadowolonych klientów.. RE: Wyszkolę Refa! - pr3tor - 02-06-2011 21:31 Ja również chce troszkę zarabiać na firecashu. Proszę o porady wzamian za refa. napisalem na gg Wyszkolę Refa! - surfer0700 - 02-01-2015 04:51 Wątek został przeniesiony do kosza. Prawdopodobne przyczyny : 1. Temat jest niezgodny z regulaminem. 2. Podobny temat znajduje się już na forum. 3. Wątek nie jest już aktulany. 4. Autor prosił o jego przeniesienie. 5. Temat został wyczerpany bądź rozwiązany. Pozdrawiamy Administracja Forum. |