Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Modernizacja serwera Minecraft - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Minecraft (/Forum-Minecraft-270)
+--- Wątek: Modernizacja serwera Minecraft (/Temat-Modernizacja-serwera-Minecraft-35849)

Strony: 1 2 3 4

RE: Modernizacja serwera Minecraft - BartuS - 07-05-2011 07:43

Teraz serwer jest... Zajebisty ! Czekam tylko jeszcze na mod z kasą i jedziemy z handlem trzciny cukrowej/bambusa Big Grin

RE: Modernizacja serwera Minecraft - Admin - 07-05-2011 07:52

(04-05-2011 23:10)michal2612 napisał(a):  Teraz serwer bardzo ogarnięty, ludzie zadowoleni Wink

(07-05-2011 07:43)BartuS napisał(a):  Teraz serwer jest... Zajebisty ! Czekam tylko jeszcze na mod z kasą i jedziemy z handlem trzciny cukrowej/bambusa Big Grin

Bardzo mnie cieszy ze wprowadzone zmiany okazały się trafne Smile

osobiście uwielbiam "kompas" dla OPówBig Grin

na chwile obecną wolnych jest 16 slotów.

RE: Modernizacja serwera Minecraft - Dominator - 07-05-2011 08:59

admin no to serwer JEST TERAZ TAKI ZAJEBISTY !

RE: Modernizacja serwera Minecraft - DJAd1 - 07-05-2011 11:50

Trochę pracy było ale się opłaciło Smile

RE: Modernizacja serwera Minecraft - Ziomq17 - 07-05-2011 21:54

Kurde mam problem jak próbuje wejść na serwa to albo wyskakuje mi od razu błąd "End of stream" albo wejdę do gry i po 2 sec wyskakuje mi "internal exception java.net.socketexception:Software caused connection abort:recv".Dziwne bo wczoraj i dziś rano wchodziłem bez problemów wiecie może co może być nie tak ?

RE: Modernizacja serwera Minecraft - Dominator - 07-05-2011 21:58

(07-05-2011 21:54)Ziomq17 napisał(a):  Kurde mam problem jak próbuje wejść na serwa to albo wyskakuje mi od razu błąd "End of stream" albo wejdę do gry i po 2 sec wyskakuje mi "internal exception java.net.socketexception:Software caused connection abort:recv".Dziwne bo wczoraj i dziś rano wchodziłem bez problemów wiecie może co może być nie tak ?

też to mam

RE: Modernizacja serwera Minecraft - Marello - 08-05-2011 18:50

Potrzebujemy coś anty ogień zapalniczka i tego typu rzeczy bo:

[Obrazek: ndgd.jpg]

[Obrazek: vrnm.jpg]

RE: Modernizacja serwera Minecraft - Mariolars - 08-05-2011 20:11

Dałem plugin ,który blokował ogień to alvi uznał ,że nie wolno blokować ognia ,bo nie będzie można robić kominków i takie są skutki.

RE: Modernizacja serwera Minecraft - Marello - 09-05-2011 07:07

Rozmawiałem z Alvim i powiedział że to ma być taki plugin, który nie zablokuje ognia całkowicie
tylko będzie blokował jego rozprowadzanie po łatwo palnych rzeczach Wink

RE: Modernizacja serwera Minecraft - kekekiler - 11-05-2011 18:10

Nowe pluginy dodane, ogień zablokowany, i uwaga uwaga SKLEP działa! 2