![]() |
Akcja protestacyjna! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: Akcja protestacyjna! (/Temat-Akcja-protestacyjna-3581) |
RE: Akcja protestacyjna! - Kilol - 20-03-2010 21:21 Można poinformować jakoś o tym pomyśle całą resztę świata. ![]() RE: Akcja protestacyjna! - top-michal - 20-03-2010 21:24 (20-03-2010 21:16)xPietrek napisał(a): Pomyślcie czy to ma sens... Prawda jest taka, że strona należy do nich, mogą robić co chcą, i nam gó*no do tego... Jak chcą zrobić restock swoim to i tak im zrobią. A taki protest, gdzie może 0,02% użytkowników Lockerz napisze taką odp na Dailies niema sensu. Nawet tego nie zauważą. I nie wiemy czy oni nawet sprawdzają wyniki Dailies, czy od razu sprzedają Jak nie spróbujemy to się nie dowiemy RE: Akcja protestacyjna! - mikobro - 20-03-2010 21:26 Wspaniały pomysł ! Popieram w stu procentach ! I może odpowiadajmy tak przez cały tydzień ! O ile nie bedzie opcji wyboru... Trzeba rozpromowac ten watek panowie !!! RE: Akcja protestacyjna! - pespe - 20-03-2010 21:29 jestem za !!! RE: Akcja protestacyjna! - Gumowy - 20-03-2010 21:31 Świetny pomysł! Trzeba poinformowac o tej akcji inne fora ![]() RE: Akcja protestacyjna! - Razer - 20-03-2010 21:31 (20-03-2010 21:16)xPietrek napisał(a): Pomyślcie czy to ma sens... Prawda jest taka, że strona należy do nich, mogą robić co chcą, i nam gó*no do tego... Jak chcą zrobić restock swoim to i tak im zrobią. A taki protest, gdzie może 0,02% użytkowników Lockerz napisze taką odp na Dailies niema sensu. Nawet tego nie zauważą. I nie wiemy czy oni nawet sprawdzają wyniki Dailies, czy od razu sprzedają Posłuchajcie go, On dobrze prawi.... ![]() Pomysł do bani.... Myślicie, że jak mają coś założone z góry, to będą się takim czymś przejmować? ![]() RE: Akcja protestacyjna! - mati852a - 20-03-2010 21:35 może i nie, ale co szkodzi skopiować tekst i go wkleić ? ja jestem za. RE: Akcja protestacyjna! - Kilol - 20-03-2010 21:36 Macie rację, że jeśli 0,2 % userów Lockerz napisze coś takiego w "Dailes", to nic to nie da, ale jakbyśmy się zjednoczyli, to jest spora szansa. RE: Akcja protestacyjna! - xPietrek - 20-03-2010 21:47 Lepiej ich spamić na pocztę... Przed chwilą wysłałem im takie coś: Cytat:You are joking with March Radness? This is not imposible, that U.S Team getting closer to March Radness victory. Rest Of World team last had advantage about 4 milions od PTZ, and now you said, that U.S near to win? RE: Akcja protestacyjna! - Tech - 20-03-2010 21:56 xPietrek - co do pierwszego akapitu twojego listu do nich - 3-4 dni temu też pisali, że USA nas dogania i co się okazało po wynikach 1 dzień potem? Że nasz team wygrywa przewagą 4mln. Takie wiadomości z hallwaya trzeba ignorować, bo oni piszą to tylko dla podbudowania nadziei USA. Liczą się tylko oficjalne wyniki z filmów (których jak na ironię nawet nie możemy zobaczyć ![]() Jeśli chodzi o akcję to nie sądzę żeby ona coś dała, ale nic nie szkodzi mi wpisać ten tekst w odpowiedzi na dailies, więc to zrobię. |