![]() |
Na dzień dzisiejszy jedyny sposób na oglądanie filmików ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Boty, Makra, Autouzupełnienia (/Forum-Boty-Makra-Autouzupelnienia-83) +------ Dział: Poradniki ! (/Forum-Poradniki-14) +------ Wątek: Na dzień dzisiejszy jedyny sposób na oglądanie filmików ! (/Temat-Na-dzien-dzisiejszy-jedyny-sposob-na-ogladanie-filmikow-3574) |
RE: Na dzień dzisiejszy jedyny sposób na oglądanie filmików ! - rlk120 - 20-03-2010 19:20 No na liście jest 6 adresów, a użytkowników ile ?? Nawet jak każdy wybrał inny serwer to i tak wiele osób weszło z tego samego ![]() RE: Na dzień dzisiejszy jedyny sposób na oglądanie filmików ! - jasiu589 - 20-03-2010 19:21 no wlasnie to jest chamstwo zeby dostac bana za pomoc w ogladaniu filmikow bo lockerz oszukuje a i pozatym nie bedziecie restocku bo amerykancy wygraja w ostatniej chwili 1 ptz RE: Na dzień dzisiejszy jedyny sposób na oglądanie filmików ! - turech - 20-03-2010 19:35 A mi nawet i na tym nie działa, więc tak czy siak ;D nic na to nie poradzę, a w sprawie niedziałających filmików dostałem bardzooo długiego maila od niech, w którym piszą, iż jest to możliwe, że nie działa, bo jak podkreślają, to przecież beta-strona, więc bugi tak jak i wszędzie się pojawiają. A mentalność polaków jest taka, iż jeżeli coś nie działa to znaczy, że wszyscy są przeciwko nam. To tylko drobna dygresja do tego ![]() RE: Na dzień dzisiejszy jedyny sposób na oglądanie filmików ! - arczyyy - 20-03-2010 19:38 wiec mysle ze nie powinno byc za to bana ... RE: Na dzień dzisiejszy jedyny sposób na oglądanie filmików ! - Sony_st - 20-03-2010 20:03 mówi się trudno ja zaryzykuję RE: Na dzień dzisiejszy jedyny sposób na oglądanie filmików ! - rajmek126p - 20-03-2010 20:12 ja tez zarezykuje Za to wieeeelki + RE: Na dzień dzisiejszy jedyny sposób na oglądanie filmików ! - blackjoe - 20-03-2010 20:13 BYŁO!!!! http://www.zarabiam.com/showthread.php?tid=3053 pierwszy filmik! ![]() RE: Na dzień dzisiejszy jedyny sposób na oglądanie filmików ! - Aja - 20-03-2010 21:50 (20-03-2010 19:19)Tech napisał(a): Co do banów za proxy, to lockerz odpowiada tak: Tech dostałeś to od nich mailem? bo w Terms i na hallwayu o tym nie pisali chyba nie? RE: Na dzień dzisiejszy jedyny sposób na oglądanie filmików ! - Tech - 20-03-2010 22:10 Nie, ja ten list znalazłem na jednym polskim forum i na talkprizes (gdzie go kilka osób dostało). W TOS faktycznie nie ma dokładnie napisane, że nie można używać proxy, ale zawsze można to podczepić pod oszukiwanie przy zarabianiu PTZ czy coś w tym stylu. Sam uważam, że to straszna głupota i oni chyba też (jak się ktoś przyznał to nic mu nie zrobili tylko napisali, żeby tak więcej nie robił). RE: Na dzień dzisiejszy jedyny sposób na oglądanie filmików ! - sznikers99 - 20-03-2010 22:31 gówno za przeproszeniem nie działa na każdym necie co wy tu piszecie sprawdzałem na bezprzewodowym z playa to nie wchodziło na stronke tak samo z netem u qmpla który ma 8mb/s i w szkole gdzie jest 16mb/s to co wy robicie że wam działa!? |