Nowy Hosting www.piggyshare.com . Czy na prawde warto ? - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11) +--- Wątek: Nowy Hosting www.piggyshare.com . Czy na prawde warto ? (/Temat-Nowy-Hosting-www-piggyshare-com-Czy-na-prawde-warto-35654) |
RE: Nowy Hosting www.piggyshare.com . Czy na prawde warto ? - Jagoda3 - 15-05-2011 12:17 Ja sprawdzałem transfer Szczerze, to mam film w pare minut. RE: Nowy Hosting www.piggyshare.com . Czy na prawde warto ? - Kulczynski109 - 15-05-2011 12:46 wziąłem konto premium. Jak na razie wziąłem na próbę na 30 dni a kupiłem to za pieniądze z piggyshare więc nic swojego nie inwestowałem. Czysty " biznes " RE: Nowy Hosting www.piggyshare.com . Czy na prawde warto ? - Jagoda3 - 15-05-2011 16:33 Zastanawiam się jak to im sie opłaca skoro można tak szybko zarobić na swoje premium. Może nie wszyscy tak robią RE: Nowy Hosting www.piggyshare.com . Czy na prawde warto ? - Kulczynski109 - 15-05-2011 18:48 Moim zdaniem oni na razie sporo inwestują i mają na razie jeszcze straty. Dopiero jak każdy się przekona, że piggyshare daje nieźle zarobić w tedy sam piggy też będzie nieźle zarabiał RE: Nowy Hosting www.piggyshare.com . Czy na prawde warto ? - Jagoda3 - 18-05-2011 20:45 Podobno w rankingu hostingu zajmuje 3 miejsce, Tylko nie wiem gdzie ten ranking jest, gdzieś wyczytałem. RE: Nowy Hosting www.piggyshare.com . Czy na prawde warto ? - Kulczynski109 - 18-05-2011 22:48 Jak dla mnie to zajmuje obecnie 1 miejsce piggyshare 2 miejsce rapidshare -- ale tylko jezeli chodzi o sciaganie bo wrzucanie to juz nie. A piggyshare wrzucanie i sciaganie the best RE: Nowy Hosting www.piggyshare.com . Czy na prawde warto ? - Jagoda3 - 19-05-2011 20:03 Co do szybkości to dla mnie piggyshare nie jest na 1 miejscu, ale jeśli chodzi o hosting plików na którym zarobię to jendak pierwsze Podoba mi sie że cały czas poprawiaja serwis. Widzieliście jak poprawili commandera? RE: Nowy Hosting www.piggyshare.com . Czy na prawde warto ? - Jaskrawy - 21-05-2011 12:18 Ja się skupiam na remotach, któych list asię wydłuża RE: Nowy Hosting www.piggyshare.com . Czy na prawde warto ? - Jagoda3 - 22-05-2011 11:07 - Easy-Share - Extabit - Fileserve - Megaupload RE: Nowy Hosting www.piggyshare.com . Czy na prawde warto ? - dachu1414 - 22-05-2011 13:10 Mam pytanie odnośnie remotu. Czy żeby robić remote np. z fileserve musze mieć konto premium na fileserve i na tym koncie musze mieć pliki, czy mogę robić remote wszystkich plików jakie są na FS. |