[Nieaktualne][Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Newsy (/Forum-Newsy-300) +----- Wątek: [Nieaktualne][Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! (/Temat-Nieaktualne-Twoja-strona-z-zaproszeniami-w-5-sekund-Nowa-strona-ze-skryptem-zaproszeniowym-3393) |
RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - ClubMen - 23-03-2010 20:33 JUŻ KORZYSTAM RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Daminn - 24-03-2010 20:18 Jedyne zastrzeżenie mam do reklamy która jest na środku. Mogliście dać ją na dole, lub z boku;] RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Adasiek - 28-03-2010 11:52 A mi posze ze moge miec tylko jedno konto zarejestrowane z tego komputera a rejestrowalem na starym skrypcie:@ RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Danio - 29-03-2010 09:15 Już nie ma lockerzlist.pl w tym zlist.pl RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - djgreg - 29-03-2010 09:36 no wlasnie nie dziala juz bo nie wprowadzili oplaty a jest jakies inne ? RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - arczyyy - 29-03-2010 10:55 ehh i lipa ;/ RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - pagi2007 - 30-03-2010 10:25 Dzieki wielkie oczywiscie Plusik) RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - menhils - 30-03-2010 11:38 Powstanie jakaś nowa strona z generatorem zaproszeń? RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Admin - 30-03-2010 21:08 nie sądze no bo po co ? RE: [Twoja strona z zaproszeniami w 5 sekund] Nowa strona ze skryptem zaproszeniowym !!! - Lejton - 31-03-2010 18:53 e a ja zrobiłem sobie tą stronke ale mi coś nie działa wyświetla mi sie coś takiego: Warning: include_once(../include/invite.php) [function.include-once]: failed to open stream: No such file or directory in /home/nyscer/domains/zlist.pl/public_html/zaproszenia/lockerz/index.php on line 2 Warning: include_once() [function.include]: Failed opening '../include/invite.php' for inclusion (include_path='.:/usr/local/lib/php') in /home/nyscer/domains/zlist.pl/public_html/zaproszenia/lockerz/index.php on line 2 i o co z tym chodzi ? da sie to jakos naprawić? |