Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Counter-Strike (/Forum-Counter-Strike-40) +---- Dział: Inne (/Forum-Inne-102) +---- Wątek: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS (/Temat-Nowy-serwer-CS-Zarabiam-com-Rekrutacja-Admina-CS-33603) |
Odp: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - miniek9090 - 21-01-2013 19:11 Ja chetnie pogram . Admin tez by sie przydal . Pelnilem juz kilka razy ta role _____________________________________ moj rekord w ninja fruit to 1100 . zapraszam na bloga o zarabianiu :zarabiamyprzeznet.wordpress.com RE: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - Babcia_Irenka - 21-01-2013 19:13 Też jestem za reaktywacją Bardzo dużo gram w cs'a RE: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - bolo9797 - 21-01-2013 20:44 Imię ; Olek Wiek : 16 Staz; okolo 3 lata Skill: Calkiem calkiem Znajomosc amxx - 100% Jestes na innym serwerze adminem wiec wszystko co z nim zwiazane potrafie Potrafie odrozroznic czy ktos jest dobry czy poprostu jedzie na hackach Dlaczego ja?? Widze ze duzo ludzi zglasza podania Kazdy ma rownie szanse Dziennie na gre w cs poswiecam okolo 3-4h.......... (Straszne ;/)Mam dobry kontakt z innymi graczami oraz jestem cierpliwy . RE: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - AbC1995 - 21-01-2013 21:03 Imię: Kuba Wiek :18 Posiadasz STEAMA? Tak Znajomość AMXX : Dobra Posiadasz mikrofon : Tak Ile lat grasz w CS ? : 3 lata z przerwami Ile dziennie grasz ? : To zależy, od godziny w górę. Ile razy posiadałeś Admina? Jeśli już posiadałeś to gdzie? : Miałem dwa razy własny serwer, admina posiadałem jeszcze na armia-ropczycka.com i na dawnej masakra,pl(nie istnieje) Dlaczego Ty jesteś dobrym kandydatem na admina ? : Nie będę ukrywać, pewnie jest pełno chętnych co są lepsi i gorsi, nie mam argumentów bo wszystkie są wyżej podane RE: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - Skipi - 21-01-2013 21:10 Też bym pograł ale najlepiej na jakimś modzie RE: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - Babcia_Irenka - 21-01-2013 21:31 @Up... chyba na łeb Ci coś padło. Cs na modach typu BF2, Cod mod itp. to jedno wielkie gówn*. Nie da się tak grać. Lepiej zrobić Only DD2, albo FFA. RE: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - Nicktim - 21-01-2013 21:59 Jak powstanie ten serwer to jestem skłonny nawet go dofinansować np: kupować co miesiąc vipa RE: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - dawidq3 - 25-01-2013 05:06 DD2 albo jakies FFA starczy, tylko kwestia ilu ludzi będzie na servie (z pocz. można dac ok. 12 spotow i angażować się dopóki się to nie rozwinie ) Gram już 8 lat także mogę coś pomoc. Pozdro ;] RE: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - Kzn - 03-02-2013 22:17 Jestem w stanie zakupić serwer 20 slotów (z polski [warszawa]) I tu pytanie czy Admin wyraziłby zgodę aby serwer istniał pod nazwą forum i miał tutaj swój dział ? ;D RE: Nowy serwer CS - Zarabiam.com Rekrutacja Admina CS - Madroxx - 03-02-2013 22:20 (03-02-2013 22:17)Kzn napisał(a): Jestem w stanie zakupić serwer 20 slotów (z polski [warszawa]) Dobry pomysł |