Witaj gościu! Zaloguj się lub Zarejestruj aby móc korzystać ze wszystkich funkcjonalności jakie oferuje to forum! Rozpocznij zarabianie przez internet, poznaj korzysci pracy w domu! Rejestracja i korzystanie z forum jest całkowicie darmowe!
Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet
Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich - Wersja do druku

+- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com)
+-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9)
+--- Dział: Kosz/Spam/Archiwum (/Forum-Kosz-Spam-Archiwum-11)
+--- Wątek: Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich (/Temat-Przystosowanie-nagrod-z-Lockerz-do-warunkow-europejskich-3110)

Strony: 1 2 3

RE: Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich - matino3 - 08-04-2010 21:17

http://allegro.pl/item991098683_przejsciowka_usa_polska_warszawa_hurt.html
TU jest jakiś klocek "USA - Polska"

RE: Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich - Leopard - 08-04-2010 21:41

Jak podłączysz Wii do takiego klocka to życzę Ci miłego gaszenia ognia, a potem zbierania białego prochu po procesorze Wii Smile.

RE: Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich - oleQ - 09-04-2010 02:45

Do iPoda (jakiegobadz) dostajesz wylacznie kabel (bez kostki - tzn. przelacznik do gniazdka). Czyli mozesz ladowac tylko przez komputer.
Nawet tutaj sama kostka w Apple Store kosztuje 30$..

RE: Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich - carolssa - 21-04-2010 17:46

Czyli jest sens brać Ipoda ??

RE: Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich - Devilry225 - 21-04-2010 17:49

Czemu ma nie być sensu go brać?Ja nie widzę żadnej przeszkody ładowania Ipoda przez PC, no chyba że gdzieś na wyjeździe.A wtyczkę do ładowarki czy nawet samą ładowarkę można kupić za nieduże pieniądze(porównując do tego ile by nowy Ipod kosztował ^^).

RE: Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich - Bolt - 21-04-2010 18:32

A tak teraz mnie natchnęło. Ludzie zamawiają z różnych krajów i mają inne końcówki ładowarek itp. Przecież nie wyślą każdemu przejściówki europejskiej, bo to są dodatkowe jakby na to nie patrzeć koszty a amerykańcowi to nie będzie potrzebne. Ten temat nie ma sensu więc według mnie do zamknięcia, bo czegoś takiego na pewno nie wprowadzą.

RE: Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich - carolssa - 24-04-2010 16:43

Dzięki za odpowiedź.;p
Reput idzie ;D

RE: Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich - kluczevia - 25-04-2010 13:27

potrzebuje szybkiej pomocy na temat rectocku i platnosci..
moje gg 7395757

Przystosowanie nagród z Lockerz do warunków europejskich - Killer - 11-03-2011 00:57

Wątek został przeniesiony do kosza.
Prawdopodobne przyczyny :

1. Temat jest niezgodny z regulaminem.
2. Podobny temat znajduje się już na forum.
3. Wątek nie jest już aktulany.
4. Autor prosił o jego przeniesienie.

Pozdrawiamy
Administracja Forum.