![]() |
U nas PLAY nie działa a w USA tak ! - Wersja do druku +- Praca w domu - Dodatkowa Praca - Zarabianie przez Internet (https://zarabiam.com) +-- Dział: Off-Topic (/Forum-Off-Topic-9) +--- Dział: Oszustwa / Scam (/Forum-Oszustwa-Scam-140) +---- Dział: Lockerz (/Forum-Lockerz-285) +----- Dział: Ogólnie o Lockerz (/Forum-Ogolnie-o-Lockerz-20) +----- Wątek: U nas PLAY nie działa a w USA tak ! (/Temat-U-nas-PLAY-nie-dziala-a-w-USA-tak-3009) |
RE: U nas PLAY nie działa a w USA tak ! - kjurkaa - 10-03-2010 17:26 Taką odpowiedź od lockerz znalazłam na jednym z for. Wynika, że problem z oglądaniem filmików jest we wszystkich państwach poza Usa oczywiście:/ Dodaliśmy kilka nowych filmów w zakładce PLAY. Od tego czasu otrzymaliśmy wiele wiadomości e-mail od użytkowników, którzy informują nas, że te filmy się nie wczytują i zamiast tego ciągle słyszą nagrany dźwięk: "This content is currently unavailable". Nasz zespół wie o tym problemie i mamy nadzieję rozwiązać go jak najszybciej. Więc spokojnie, każdy z was narażony na ten problem będzie mógł zobaczyć nową zawartość i szybko ujrzeć CHA-CHING do czasu Marcowego Radness! Mamy również świadomość pewnych problemów, które mają nasi przyjaciele z Wielkiej Brytanii. Jeśli napotkasz problem reklamy zakrywającej zawartość wideo, tymczasowo powinno pomóc kliknięcie w tę reklamę. Staramy się zdiagnozować problem i mamy nadzieję, że rozwiążemy go bardzo szybko! Niektórzy użytkownicy nadal mają problem z zakładką PLAY, tak więc te informacje powinny być pomocne: 1. Wyczyść pamięć cache. 2. Zrestartuj swoją przeglądarkę lub komputer. 3. Kliknij dwa razy na czarnym polu zawartości filmu (w 99% przypadków sprawdza się) 4. Spróbuj innej przeglądarki 5. Sprawdź ustawienia bezpieczeństwa (rzadko) (tutaj chodzi o ustawienia firewalla, zapory itp.) 6. Zdobądź najnowszego Flash Playera od Adobe Lockerz nie wspiera przeglądarki Google Chrome, więc musisz używać innej do oglądania filmów w PLAY. Jesteśmy oczywiście bardzo podekscytowani faktem otworzenia zakładki PLAY i większość opinii naszych użytkowników była bardzo pozytywna! Ale - nasza witryna jest w fazie BETA i nadal istnieją pewne błędy i usterki, nad którymi musimy popracować. Dziękujemy za wsparcie i cierpliwość podczas rozwoju Lockerz! RE: U nas PLAY nie działa a w USA tak ! - sitQ - 10-03-2010 20:32 Jutro juz pewnie bedzie dzialac ![]() RE: U nas PLAY nie działa a w USA tak ! - pioad1 - 10-03-2010 20:47 Może to wam się przyda, u mnie działa. Cytat:Dla przeglądarki Firefox: (post nie mój, z innego forum) RE: U nas PLAY nie działa a w USA tak ! - waski88 - 10-03-2010 20:52 (10-03-2010 20:47)pioad1 napisał(a): Może to wam się przyda, u mnie działa.to dziala wielki plus dla ciebie RE: U nas PLAY nie działa a w USA tak ! - ThePixel166 - 10-03-2010 20:54 Co z tego całego proxy?! Jak się lączymy przez proxy i oglądamy filmy przez proxy to PTZ są naliczne dla HaMbUrGerÓw! RE: U nas PLAY nie działa a w USA tak ! - djmax - 10-03-2010 20:55 thx tylko czy za to nie banuja za uzywanie proxy RE: U nas PLAY nie działa a w USA tak ! - Paviano - 10-03-2010 21:16 Dajcie jakieś amerykańskie proxy ![]() @EDIT Wziąłem proxy z kilku postów wyżej. Zaraz sprawdzę. @EDIT2 Przez proxy w ogóle nie działa Lockerz. RE: U nas PLAY nie działa a w USA tak ! - sitQ - 10-03-2010 21:24 zrobilem tak jak bylo napisane, to teraz lockerz mi sie strasznie dlugo laduje, juz ponad 2 minuty i nic... RE: U nas PLAY nie działa a w USA tak ! - tuxus - 10-03-2010 21:28 nie oglądajcie filmików przez proxy, tylko nabijacie punkty amerykanom, poczekajcie dzień może dwa, lockerz na pewno to naprawi RE: U nas PLAY nie działa a w USA tak ! - Paviano - 10-03-2010 21:30 Adobe Flash Player ładuje normalnie, ale nie włącza filmiku. Na proxy wcale nie działa Lockerz. |